İrem Derici Anfi Tiyatro'da olacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne Belediyesi’nin bu yıl “Aydınlık Bir Gelecek İçin Sanat” sloganıyla gerçekleştirdiği ve Eylül ayının sonuna kadar sürecek 7’inci Girne Kültür Sanat Günleri, 8 Ağustos Salı akşamı Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından İrem Derici konseriyle devam ediyor.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 40 TL olarak satışa sunulan biletlerin, Girne Belediyesi, Deniz Plazalar ve konser akşamı Amfi Tiyatro girişinden temin edilebileceği belirtildi.
GÜNGÖRDÜ: “TÜM İNSANLIĞA, SEVGİ, SAYGI VE BARIŞA KATKIDA BULUNACAĞIZ”
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 7’inci Girne Kültür Sanat Günleri’yle yaz mevsimi süresince tüm kesimleri kucaklayacak şekilde bir program hazırladıklarına işaret ederek, “Kültür ve sanat etkinlikleriyle aydınlık bir ülkenin hayal olmadığını ancak bunun için toplumdaki tüm kesimlerin bu yolda vereceği mücadeleyle mümkün olduğunu vurgulamaya çalışıyoruz” dedi.
Güngördü, “Bütün Girnelileri, Kuzey Kıbrıs halkını, kentte yaşayan öğrencileri, aileleri, çocukları, gençleri ve ülkemizi ziyaret eden turistleri Amfi Tiyatro’da gerçekleştirdiğimiz 7’inci Girne Kültür Sanat Günleri’nde, bu hoşgörülü ortamı paylaşamaya davet ediyorum” dedi.
Benzer haberler
Kültür Sanat
Lapta Hesap İşi tasarımları defileyle tanıtılacak
Eklektik Manifest 2, 30 Ekim’de başlıyor
UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin fragmanı yayımlandı
“Anadolu’nun Renkleri Konseri” cuma günü düzenlenecek
“Dillirga” çoksesli koro düzenlemesiyle yeniden yorumlanıyor
FODER, “Kitap Ayraçları” sergisinde çocukları fotoğraf sanatıyla buluşturdu
KÖDER’in Gülgün Betmezoğlu belgeselinin gösterimi yapıldı
Girne Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu çalışmalarını sürdürüyor
Girne Belediyesi yeni dönem müzik kurs kayıtları başladı




