İran'da tüm uçuşlar ikinci bir duyuruya kadar iptal edildi

Voice Kıbrıs Haber
İsrail'in gece saatlerinde başlayan saldırılarının ardından İran'da batı hava sahasının kapatılmasının ardından ülke genelinde tüm uçuşların iptal edildiği bildirildi.
Mehr Haber Ajansı, İran Havalimanları Şirketi'nden yapılan yazılı açıklamayı yayımladı.
Açıklamada, İran Sivil Havacılık Kurumu tarafından yayımlanan NOTAM doğrultusunda, ülkenin batı hava sahasının kapatılması nedeniyle ülke genelindeki tüm havalimanlarından gerçekleştirilecek uçuşların ikinci bir duyuruya kadar iptal edildiği belirtildi.
İran ile İsrail arasında süren karşılıklı saldırılar nedeniyle bu sabah Tahran'daki Mehrabad Havalimanı ile Meşhed ve ülkenin batısındaki havalimanlarında tüm uçuşların durdurulduğu açıklanmıştı.
Kısa bir süre önce İran Silahlı Kuvvetleri'nin savaşı yürüten birimi Hatemu'l Enbiya Karargahı, İsrail'e yönelik askeri operasyonların durdurulduğunu duyurmuştu.
Benzer haberler
Dünya
Belçika'da kayıtlara geçen en sıcak yaz yaşandı
İran "Hiçbir saldırıyı karşılıksız bırakmayız"
ABD "İran’da Devrim Muhafızları Ordusu hedeflerine saldırılar başlattık"
Mısır kraliçesinin 673 pırlantalı kolyesi çalındı
Nepal’deki sel felaketi: Ölenlerin sayısı bini, kayıp sayısı üç bini aştı
Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 6 bini aştı
Pezeşkiyan "Savaş arayışında değiliz ancak saldırganlara kararlı bir yanıt vereceğiz"
İsrail ile Yunanistan, "Aşil Kalkanı" hava savunma anlaşmasını imzaladı
Venezuela, ABD ile petrol anlaşmasının 25 yıl süreli olacağını belirtti


