Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
HAKSEN, Cumhurbaşkanı Erhürman’ı ziyaret etti "Kamu Görevlileri Yasası bu haliyle onaylanmamalı" Pazar ve Pazartesi iç kesimlerde yer yer sağanak bekleniyor Res-Bir “Zincir marketlerin sıcak yemek satışı haksız rekabet yaratıyor” GençKültür kurucusu Selçuk Görsay "Hedefimiz Kıbrıs'ın genç kültür-sanat hafızasını oluşturmak" Nöbetçi eczaneler (3 Temmuz 2026) DSÖ "Depremlerin vurduğu Venezuela'da sağlık sistemi ciddi baskı altında" CTP Dış İlişkiler Sekreteri Toros, AB Kıbrıs Çözüm Destek Ofisi Genel Müdürü ile görüştü KTEZO 15. Olağan Genel Kurulu yapıldı Haziran ayı enflasyon oranı açıklandı! Dinçyürek “Önemli sağlık yatırımlarını hayata geçirdik” ABD'de yeni ev robotu tanıtıldı: Çamaşır katlıyor, yatak topluyor Fransa'da hazirandaki sıcak hava dalgasında bir haftada 2 bini aşkın fazla ölüm kaydedildi Arıklı “Müzakereler başlasa bile Kıbrıslı Rumların uzlaşmaz tavrı nedeniyle bir yere varmayacak” Maviş “Statükodan daha iyisini hak ediyoruz” KTMMOB önceki genel başkanlarından Bektaş Göze son yolculuğuna uğurlandı Trump 7 Temmuz'da Ankara'ya gidecek ARUCAD ile Pen Research Institute iş birliği protokolü imzaladı Pakistan'da yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlandığı kazada 40 kişi öldü TÜİK haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! Letimbiotis "Amacımız çoklu konferansın bu yaz toplanması" HAKSEN, Cumhurbaşkanı Erhürman’ı ziyaret etti "Kamu Görevlileri Yasası bu haliyle onaylanmamalı" Pazar ve Pazartesi iç kesimlerde yer yer sağanak bekleniyor Res-Bir “Zincir marketlerin sıcak yemek satışı haksız rekabet yaratıyor” GençKültür kurucusu Selçuk Görsay "Hedefimiz Kıbrıs'ın genç kültür-sanat hafızasını oluşturmak" Nöbetçi eczaneler (3 Temmuz 2026) DSÖ "Depremlerin vurduğu Venezuela'da sağlık sistemi ciddi baskı altında" CTP Dış İlişkiler Sekreteri Toros, AB Kıbrıs Çözüm Destek Ofisi Genel Müdürü ile görüştü KTEZO 15. Olağan Genel Kurulu yapıldı Haziran ayı enflasyon oranı açıklandı! Dinçyürek “Önemli sağlık yatırımlarını hayata geçirdik” ABD'de yeni ev robotu tanıtıldı: Çamaşır katlıyor, yatak topluyor Fransa'da hazirandaki sıcak hava dalgasında bir haftada 2 bini aşkın fazla ölüm kaydedildi Arıklı “Müzakereler başlasa bile Kıbrıslı Rumların uzlaşmaz tavrı nedeniyle bir yere varmayacak” Maviş “Statükodan daha iyisini hak ediyoruz” KTMMOB önceki genel başkanlarından Bektaş Göze son yolculuğuna uğurlandı Trump 7 Temmuz'da Ankara'ya gidecek ARUCAD ile Pen Research Institute iş birliği protokolü imzaladı Pakistan'da yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlandığı kazada 40 kişi öldü TÜİK haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! Letimbiotis "Amacımız çoklu konferansın bu yaz toplanması"
Dolar
Euro
Sterlin

"İnsanımızın refah seviyesini artırmak zorundayız"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

"İnsanımızın refah seviyesini artırmak zorundayız"

UBP Milletvekili Adayı Ali Başman, Kanal SİM’de Serhat İncirli’ye konuk oldu.

İncirli ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlayan Başman, adaylığının siyasette pozitif algı yarattığını düşündüğünü söyledi.

Başman, “ İnsanları umutsuz görmüyorum, ama bilelim ki dünyanın her yerinde bir kriz durumu var. İnsanımızın refah seviyesini artırmak zorundayız ben de bu nedenle bu işlere girmek istedim” dedi.

Ekonominin gelişmesi ve refahın artması yönünde KKTC’nin yapması gerekenler olduğuna işaret eden Başman, “ Ancak. Türkiye’nin önemli desteğini de görmek gerekiyor. 25 yeni okul ve yeni mali protokol içindeki maddeleri hatırlayalım” diye konuştu

Kıbrıs Konusundaki görüşünün sorulması üzerine Başman, “ Benim görüşüm de iki eşit egemen devlet görüşüyle aynıdır. Federasyon için umut kalmadı ki ben 2004’te evet diyenlerdenim” dedi.

Halkın adaylar içinde en güvendiği isme oy vermesini isteyen Başman, “Birbirinden değerli adaylar var, arkadaşlar var. Vatandaşımızın, en çok kimin iş yapacağını, ekonomik çalışmalara en çok kimin katkı koyacağını düşünüp, oy vermesini istiyorum” diye konuştu.

Benzer haberler

Featured
HAKSEN, Cumhurbaşkanı Erhürman’ı ziyaret etti "Kamu Görevlileri Yasası bu haliyle onaylanmamalı" 2026-07-03 18:03:00 Pazar ve Pazartesi iç kesimlerde yer yer sağanak bekleniyor 2026-07-03 17:24:55 Res-Bir “Zincir marketlerin sıcak yemek satışı haksız rekabet yaratıyor” 2026-07-03 17:21:00 GençKültür kurucusu Selçuk Görsay "Hedefimiz Kıbrıs'ın genç kültür-sanat hafızasını oluşturmak" 2026-07-03 16:49:00 Nöbetçi eczaneler (3 Temmuz 2026) 2026-07-03 16:35:00 DSÖ "Depremlerin vurduğu Venezuela'da sağlık sistemi ciddi baskı altında" 2026-07-03 15:49:19 CTP Dış İlişkiler Sekreteri Toros, AB Kıbrıs Çözüm Destek Ofisi Genel Müdürü ile görüştü 2026-07-03 15:45:44 KTEZO 15. Olağan Genel Kurulu yapıldı 2026-07-03 15:35:02 Haziran ayı enflasyon oranı açıklandı! 2026-07-03 15:30:00