Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Gülgün Betmezoğlu belgeselinin çekimleri tamamlandı Meteoroloji ve Posta Dairesi müdürleri görevden alındı! Berova "Kayıplara ulaşmak için tüm imkanlar seferber edildi" Borsa, günü yüzde 0,99 değer kazanarak tamamladı Lefkoşa'daki bir evde çıkan yangın ciddi zarara neden oldu Bilim dünyası, DAÜ işbirliğinde Kuzey Kıbrıs’ta buluşuyor Erdoğan “KKTC ile iş birliği içerisinde 9 gemi ve 11 hava aracıyla arama çalışmalarına destek veriyoruz" Çelik “Güngör’deki depolama alanı derhal rehabilite edilmeli” Jaguar Land Rover yaklaşık binlerce kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor Meteoroloji Dairesi 8-14 Eylül tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı İncirli “Meclis olağanüstü toplanmalı, sorular belgeleriyle açıklığa kavuşturulmalı” Güney Kıbrıs-ABD ilişkilerinde yeni dönem İsrail Cumhurbaşkanı Herzog perşembe günü Güney Kıbrıs’a gidiyor Nöbetçi eczaneler (7 Eylül 2026) KTAMS ağustos ayı açlık sınırını açıkladı Çeler “Günü kurtaran değil, geleceği kuran bir vizyona ihtiyacımız var” Ekinci “Siyasi sorumluluk zinciri tek bir bakanla bitmez” Gemi faciasında hayatını kaybeden Şerif Özdemir'in cenazesi Mersin'de toprağa verildi İncirli "Geminin geçmiş hasarları, bakım ve onarımları incelenmiş midir?" İtfaiye Müdürlüğü'nden halka çağrı "Tedbir al, yangını ve felaketi önle” Gülgün Betmezoğlu belgeselinin çekimleri tamamlandı Meteoroloji ve Posta Dairesi müdürleri görevden alındı! Berova "Kayıplara ulaşmak için tüm imkanlar seferber edildi" Borsa, günü yüzde 0,99 değer kazanarak tamamladı Lefkoşa'daki bir evde çıkan yangın ciddi zarara neden oldu Bilim dünyası, DAÜ işbirliğinde Kuzey Kıbrıs’ta buluşuyor Erdoğan “KKTC ile iş birliği içerisinde 9 gemi ve 11 hava aracıyla arama çalışmalarına destek veriyoruz" Çelik “Güngör’deki depolama alanı derhal rehabilite edilmeli” Jaguar Land Rover yaklaşık binlerce kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor Meteoroloji Dairesi 8-14 Eylül tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı İncirli “Meclis olağanüstü toplanmalı, sorular belgeleriyle açıklığa kavuşturulmalı” Güney Kıbrıs-ABD ilişkilerinde yeni dönem İsrail Cumhurbaşkanı Herzog perşembe günü Güney Kıbrıs’a gidiyor Nöbetçi eczaneler (7 Eylül 2026) KTAMS ağustos ayı açlık sınırını açıkladı Çeler “Günü kurtaran değil, geleceği kuran bir vizyona ihtiyacımız var” Ekinci “Siyasi sorumluluk zinciri tek bir bakanla bitmez” Gemi faciasında hayatını kaybeden Şerif Özdemir'in cenazesi Mersin'de toprağa verildi İncirli "Geminin geçmiş hasarları, bakım ve onarımları incelenmiş midir?" İtfaiye Müdürlüğü'nden halka çağrı "Tedbir al, yangını ve felaketi önle”
Dolar
Euro
Sterlin

İngiltere, Güney Kıbrıs'taki İngiliz üssüne yapılan İHA saldırısına karşılık verildiğini duyurdu

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
İngiltere, Güney Kıbrıs'taki İngiliz üssüne yapılan İHA saldırısına karşılık verildiğini duyurdu
Reklam

İngiltere, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları devam ederken Güney Kıbrıs'ta bulunan Ağrotur'daki İngiliz Egemen Üssü'nün "şüpheli bir insansız hava aracı (İHA) saldırısıyla" hedef alındığını ve buna karşılık verildiğini bildirdi. BBC'nin haberine göre, İngiltere Savunma Bakanlığı, Güney Kıbrıs'taki RAF Ağrotur üssüne yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Güney Kıbrıs'ta bulunan Ağrotur'daki İngiliz Egemen Üssü’nün "şüpheli bir insansız hava aracı saldırısının" hedefi olduğu belirtilerek, "Bölgedeki kuvvet korumamız en üst düzeydedir ve üs, insanlarımızı savunmak için karşılık vermiştir." ifadeleri kullanıldı. Bu gece Güney Kıbrıs'ta bulunan Ağrotur Üssü'nde patlama sesleri duyulmuş, ardından burada konuşlu bazı savaş uçaklarının havalandıkları gözlemlenmişti. - ⁠ABD-İsrail saldırıları ve İran'ın misillemeleri İsrail ve ABD, Tahran ile Washington yönetimleri arasında müzakereler sürerken 28 Şubat'ta İran'a askeri saldırı başlattı. İran da, İsrail'in yanı sıra ABD üslerinin bulunduğu Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn başta olmak üzere bazı bölge ülkelerinde belirlediği hedeflere saldırılarla karşılık verdi. ABD-İsrail saldırılarında, İran lideri Ali Hamaney'in yanı sıra çok sayıda üst düzey yetkili öldü. İran Kızılayı, ülkeye yönelik bombardımanlarda 201 kişinin hayatını kaybettiğini, 747 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Benzer haberler

Featured
Gülgün Betmezoğlu belgeselinin çekimleri tamamlandı 7 Eyl 2026 20:52 Meteoroloji ve Posta Dairesi müdürleri görevden alındı! 7 Eyl 2026 20:47 Berova "Kayıplara ulaşmak için tüm imkanlar seferber edildi" 7 Eyl 2026 20:30 Borsa, günü yüzde 0,99 değer kazanarak tamamladı 7 Eyl 2026 19:35 Lefkoşa'daki bir evde çıkan yangın ciddi zarara neden oldu 7 Eyl 2026 19:22 Bilim dünyası, DAÜ işbirliğinde Kuzey Kıbrıs’ta buluşuyor 7 Eyl 2026 18:53 Erdoğan “KKTC ile iş birliği içerisinde 9 gemi ve 11 hava aracıyla arama çalışmalarına destek veriyoruz" 7 Eyl 2026 18:45 Çelik “Güngör’deki depolama alanı derhal rehabilite edilmeli” 7 Eyl 2026 18:40 Jaguar Land Rover yaklaşık binlerce kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor 7 Eyl 2026 18:15