Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
BBC tasarruf için 2 kanal ve 1 radyoyu kapatıp bazı çalışanları işten çıkaracağını duyurdu Whakaari Yanardağı'nın alarm seviyesi yükseltildi İngiltere'de hükümetin hataları nedeniyle COVID-19'un bakım evlerinde hızla yayıldığı rapor edildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ekim 2026) Dünya kritik eşiği aşmak üzere Ultra işlenmiş gıdalar beyin damarlarına sessizce zarar veriyor Brezilya'dan Meta'ya 24 saat süre Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı DAÜ ile Ramadan Cemil İşletmeleri arasında iş birliği protokolü Fransa'da hafta sonu yapılacak olan gösteriler yasaklandı Akçın “Üstel, ödemelerin ekim ayının ilk haftasında yapılacağı sözünü vermişti, ödemeler hala yapılmadı” KIB-TEK borçlarına yapılandırma ABD'nin 1 trilyon doları aşan faiz faturası bütçeyi zorluyor Erdoğan "Libya’nın deniz yetki muhtırasını onaylaması hayırlı olsun" Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: İki gün sabah saatleri sis bekleniyor Hafter "Türkiye ile ilişkilerimizin geliştirilmesi, bölge ve Akdeniz ülkeleriyle işbirliğine yönelik daha geniş bir vizyonun parçasıdır" KTOEÖS yarın Girne merkez ve çevre okullarında öğleden sonra grevde olacak CTP, sağlık alanında dönüşümü sağlayacak politikalarını paylaştı Nöbetçi eczaneler (21 Ekim 2026) BBC tasarruf için 2 kanal ve 1 radyoyu kapatıp bazı çalışanları işten çıkaracağını duyurdu Whakaari Yanardağı'nın alarm seviyesi yükseltildi İngiltere'de hükümetin hataları nedeniyle COVID-19'un bakım evlerinde hızla yayıldığı rapor edildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ekim 2026) Dünya kritik eşiği aşmak üzere Ultra işlenmiş gıdalar beyin damarlarına sessizce zarar veriyor Brezilya'dan Meta'ya 24 saat süre Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı DAÜ ile Ramadan Cemil İşletmeleri arasında iş birliği protokolü Fransa'da hafta sonu yapılacak olan gösteriler yasaklandı Akçın “Üstel, ödemelerin ekim ayının ilk haftasında yapılacağı sözünü vermişti, ödemeler hala yapılmadı” KIB-TEK borçlarına yapılandırma ABD'nin 1 trilyon doları aşan faiz faturası bütçeyi zorluyor Erdoğan "Libya’nın deniz yetki muhtırasını onaylaması hayırlı olsun" Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: İki gün sabah saatleri sis bekleniyor Hafter "Türkiye ile ilişkilerimizin geliştirilmesi, bölge ve Akdeniz ülkeleriyle işbirliğine yönelik daha geniş bir vizyonun parçasıdır" KTOEÖS yarın Girne merkez ve çevre okullarında öğleden sonra grevde olacak CTP, sağlık alanında dönüşümü sağlayacak politikalarını paylaştı Nöbetçi eczaneler (21 Ekim 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

İngilizce Yaz Kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
İngilizce Yaz Kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı
Reklam
Girne Belediyesi ile Uluslararası Final Üniversitesi’nin işbirlikleriyle açılan yoğunlaştırılmış İngilizce Yaz Kursuna katılan kursiyerler, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen bir törenle sertifikalarını aldı.   Haftalık 40 saatlik bir programla Temmuz-Ağustos ayları içerisinde düzenlenen ve Uluslararası Final Üniversitesi’nde yapılan hızlandırılmış genel İngilizce kursunun sertifika töreninde, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yaratan konuşma yaptı.  Üniversitelerin Bir Görevi De Topluma Hizmet Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yaratan, üniversitelerin üç temel görevi olduğunu hatırlatarak, birincisinin öğretim, ikincisinin araştırma yapmak, bir diğer görevinin de topluma hizmet olduğunu söyledi. Yaratan, kursun, üniversite ile sivil toplum örgütleri ve yerel yönetimlerle işbirliğini artırma amacı da taşıdığını ifade ederek, sürdürebilir eğitim anlayışı ile programlar düzenleyip, toplumun hizmetine koymak amacıyla UFÜ Sürekli Eğitim Merkezi’ni kurduklarını kaydetti.  Kursa katılıp sertifika almayı hak eden kursiyerleri tebrik eden Yaratan, bu kursun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Girne Belediye Başkanına, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürüne, Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amirine, UFÜ Sem Müdürü’ne, idareciler ve öğretim elemanlarına teşekkür etti.  Güngördü: “Üniversitelerle İşbirliğimiz Devam Ediyor” Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de konuşmasında, üniversitelerin kent yaşamında önemine dikkat çekerek, Girne’de 102 ülkeden yabancı öğrenci bulunduğunu, bu gençlerin de kent yaşamının içerisinde olduğunu söyledi. Güngördü, yabancı dil öğrenmenin, özellikle de hemen hemen herkesin anlayabileceği İngilizce konuşabilmenin gerekliliğini anımsatarak, değerli zamanlarını ayırıp, gelişimleri için kursa katılan herkesi tebrik etti.  Güngördü, kursların düzenlenmesinde emeği geçen Girne Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi personeline, Uluslararası Final Üniversitesi yönetimi, rektörü ve değerli eğitimcilere teşekkür ederek, üniversite ile işbirliklerinin devam etmesini diledi ve üniversitelerin topluma sağlayacağı fayda için işbirliklerini önemsediklerini kaydetti.

Benzer haberler

Featured
BBC tasarruf için 2 kanal ve 1 radyoyu kapatıp bazı çalışanları işten çıkaracağını duyurdu 21 Eki 2026 22:05 Whakaari Yanardağı'nın alarm seviyesi yükseltildi 21 Eki 2026 22:00 İngiltere'de hükümetin hataları nedeniyle COVID-19'un bakım evlerinde hızla yayıldığı rapor edildi 21 Eki 2026 21:53 Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ekim 2026) 21 Eki 2026 21:43 Dünya kritik eşiği aşmak üzere 21 Eki 2026 21:38 Ultra işlenmiş gıdalar beyin damarlarına sessizce zarar veriyor 21 Eki 2026 21:33 Brezilya'dan Meta'ya 24 saat süre 21 Eki 2026 21:26 Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı 21 Eki 2026 20:17 Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı 21 Eki 2026 19:59