İngiliz Okulu’na yeni yönetim kurulu atandı

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Rum Bakanlar Kurulu dün aldığı kararla İngiliz Okulu’nun mevcut yönetim kurulunu feshederek yeni yönetim kurulu atadı.
Haravgi ve diğer gazeteler, Bakanlar Kurulu tarafından dün yapılan açıklamada, “okulun normal işleyişinin sağlanması ve öğrenci ile öğretmenlerin çıkarlarının korunması adına yönetim kurulunda değişikliğe gidildiğinin” duyurulduğunu yazdı.
Gazete, yeni Yönetim Kurulu'na Başkan olarak Nikolas Kiriakidis’in atandığını belirtirken üyelerin isimlerini ise şu şekilde sıraladı: "Yorgos Proestos, Maria Elena Siakali Marudia, Konstantinos Pitris, Panayotis Avraamidis, Evagoras Evagoru, Alkis Spiru, Viki Keozukutsukian, Mihalis Pekris ve Hüseyin Ergüven."
Habere göre yeni yönetim kurulunda yer alan isimler, Danışma Kurulu’nun geçtiğimiz yılda mevcut başvuru listesinden yaptığı öneriler dikkate alınarak belirlendi.
Benzer haberler
Featured
Yılmaz "Yapılan yoğun çalışmaların neticesinde başka naaşlara da ulaşılacak"
Cevdet Yılmaz, KKTC ziyaretinde kayıp yakınlarıyla da görüştü
Üstel “Kusuru, ihmali veya sorumluluğu olan kim olursa olsun hukuk önünde hesabını verecek”
Marmara'daki gemi kazasında ön bilirkişi raporunda karşılıklı ihmal tespitleri
Döviz piyasalarında günün son rakamları (3Eylül 2026)
KTEZO “Bir Arıklı gider, bin Arıklı gelir…”
Vakıflar İdaresi’nden Deniz Yıldızı (Laguna) Apartmanları konusunda uyarı ve tedbir çağrısı...
Zahire alımları 7 Eylül Pazartesi mesai bitimine kadar uzatıldı
Yılmaz "1 kişinin daha naaşına ulaşıldı"


