Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Üredi "Sorun öğretmen yetiştirmek değil, planlama yapamamaktır" Yarım ve tam altın fiyatlarında son durum İran savaşının Pentagon'a, ekonomiye ve Trump'a maliyeti ABD ve İran 'Hürmüz' konusunda anlaştı Kolombiya'da seçimleri Trump'ın desteklediği aday kazandı Karadeniz'de bir gemiye dron isabet etti: Yaralılar arasında Türkler de var Yunanistan'da su sıkıntısı nedeniyle en az 12 adada olağanüstü hal ilan edildi Yeşilyurt'ta feci kaza: Cemil Taşkan hayatını kaybetti! Döviz kurlarında son durum (22 Haziran 2026) Bugün hava nasıl olacak? (22 Haziran 2026) İran basını "İsrail'in Lübnan'a saldırıları devam ederse Hürmüz Boğazı açılmayacak" Motul 2026 ROK Cup Karting Şampiyonası 4.yarışları yapıldı Los Angeles'ta günlerdir süren depo yangını nedeniyle "Acil durum" ilan edildi Sakallı "Büyük gurur yaşadık" Ataoğlu “İskele yapımında son aşamaya gelindi” Yurt dışından futbolcular yeni sezona ülkemizde düzenlenen MET Camp 26 Northern Cyprus kampı ile hazırlandı YKS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ÖSYM'nin internet sitesinden erişime açıldı Hasipoğlu ve Harmancı özel gereksinimli bireylerin aileleriyle bir araya geldi BM’nin çözüm planı hazırlığında olduğu iddiası CTP "Öğretmen yetiştirme sistemi siyasi müdahalelerden arındırılmalı" Üredi "Sorun öğretmen yetiştirmek değil, planlama yapamamaktır" Yarım ve tam altın fiyatlarında son durum İran savaşının Pentagon'a, ekonomiye ve Trump'a maliyeti ABD ve İran 'Hürmüz' konusunda anlaştı Kolombiya'da seçimleri Trump'ın desteklediği aday kazandı Karadeniz'de bir gemiye dron isabet etti: Yaralılar arasında Türkler de var Yunanistan'da su sıkıntısı nedeniyle en az 12 adada olağanüstü hal ilan edildi Yeşilyurt'ta feci kaza: Cemil Taşkan hayatını kaybetti! Döviz kurlarında son durum (22 Haziran 2026) Bugün hava nasıl olacak? (22 Haziran 2026) İran basını "İsrail'in Lübnan'a saldırıları devam ederse Hürmüz Boğazı açılmayacak" Motul 2026 ROK Cup Karting Şampiyonası 4.yarışları yapıldı Los Angeles'ta günlerdir süren depo yangını nedeniyle "Acil durum" ilan edildi Sakallı "Büyük gurur yaşadık" Ataoğlu “İskele yapımında son aşamaya gelindi” Yurt dışından futbolcular yeni sezona ülkemizde düzenlenen MET Camp 26 Northern Cyprus kampı ile hazırlandı YKS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ÖSYM'nin internet sitesinden erişime açıldı Hasipoğlu ve Harmancı özel gereksinimli bireylerin aileleriyle bir araya geldi BM’nin çözüm planı hazırlığında olduğu iddiası CTP "Öğretmen yetiştirme sistemi siyasi müdahalelerden arındırılmalı"
Dolar
Euro
Sterlin

İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları'na katılan 8 sporcu kayıp!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları'na katılan 8 sporcu kayıp!

İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları için Avustralya'da olan Kamerunlu 8 sporcu kayıplara karıştı. Yetkililer, otel odalarından ayrılan 3 halterci ve 5 boksörün "firar" olasılığını değerlendiriyor.

Halterciler Olivier Matam Matam, Arcangeline Fouodji Sonkbou, ve Petit Minkoumba ile boksçular Christian Ndzie Tsoye, Simplice Fotsala, Arsene Fokou, Ulrich Yombo ve Christelle Ndiang, en son Pazartesi ve Salı günlerinde, farklı saatlerde ortalıkta görülmüştü. Kamerun, kayıp atletlerin Avustralya vizelerinin 15 Mayıs'a kadar geçerli olduğunu açıkladı. Avustralya hükümeti ise atletlere vizelerinin bitiş tarihini geçirmemeleri çağrısında bulundu.

'Bazıları yarışmamıştı bile'

BBC'ye konuşan Kamerun Basın Ataşesi Simon Molombe, Avustralya polisinin olayla ilgili bilgilendirildiğini söyledi. "Yetkililer firariler karşısında büyük kayal kırıklığına uğradı. Bazıları yarışmamıştı bile" diye konuşan Molombe, sözlerini şöyle sürdürdü: "Umudumuz, atletlerin ortaya çıkarak diğer sporcularla beraber ülkelerine geri dönmeleri." İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları Federasyonu, olayı yakından izleyeceklerini ancak sporcuların vizeleri kapsamında "ülkede özgürce seyahat etme" haklarının da olduğunu açıkladı.

Benzer haberler

Spor
Motul 2026 ROK Cup Karting Şampiyonası 4.yarışları yapıldı 2026-06-21 21:00:00 Sakallı "Büyük gurur yaşadık" 2026-06-21 20:10:00 Yurt dışından futbolcular yeni sezona ülkemizde düzenlenen MET Camp 26 Northern Cyprus kampı ile hazırlandı 2026-06-21 19:07:00 Ege Işık, 1.64’lük derece ile Türkiye şampiyonu oldu! 2026-06-20 22:14:00 İlk yurt dışı yarışında Türkiye beşincisi olan küçük Doran gururlandırdı! 2026-06-20 22:02:00 Azra, Türkiye ikinciliğine atladı 2026-06-20 20:02:00 Mahmut Yusuf Tekinay 200 metre branşında Türkiye ikincisi oldu 2026-06-20 18:38:00 Erkek takımı ikinci, kız takımı ise dördüncü olarak gururlandırdı 2026-06-20 17:48:00 Azade Osmanoğlu, U14 Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi oldu 2026-06-20 16:54:00