İlk resmi maç Dünya Kadınlar Günü'nde
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize Puma Kadınlar Ligi ile ilgili 2022-2023 sezon planlaması netleşti. Bu sezon yine Puma sponsorluğunda gerçekleşecek lig 25-26 Mart 2023 tarihlerinde başlayacak.
İlk resmi maç Dünya Kadınlar Günü'nde
Lig öncesi ilk resmi karşılaşma ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleşecek. Kadınlar Süper Kupa kategorisinde gerçekleşecek karşılaşmada son lig şampiyonu Mağusa Spor Akademisi ve son kupa şampiyonu China Bazaar Gençlik Gücü takımları karşı karşıya gelecek.
Transfer ve tescil dönemleri belli oldu
Puma Kadınlar Ligi için transfer ve tescil tarihleri de belli oldu. Buna göre takımlar 1-15 Mart 2023 tarihleri arasında transfer ve tescil işlemlerini gerçekleştirebilecek.
Kıbrıs Kupası "Helin" anısına
Kadınlar kategorisinde bu sezon geçtiğimiz sezonda da olduğu gibi Kadınlar Kıbrıs Kupası da düzenlenecek. KTFF Yönetim Kurulu daha önce aldığı kararla Kıbrıs Kupası’nın 2022-2023 sezonunda “Zehie Helin Reessur Kıbrıs Kupası” adıyla oynanacağını duyurmuştu.
Benzer haberler
Spor
Futbolun efsaneleri İskele'de buluşacak
Güven Sigorta Time Attack Şampiyonası’nda final yapıldı
Avcılık, Atıcılık, Denizcilik ve Doğa Sporları Buluşma Günü gerçekleştirildi
Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu’nda dereceye giren koşuculara ödülleri verildi
Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu Çocuk Koşusu tamamlandı, 4 kilometrelik Halk Koşusu başladı
GAÜ 29 Ekim Cumhuriyet Yol Koşusu’na başvuru süreci devam ediyor
Lefkoşa’da maraton heyecanı başladı
Futbol efsanesi Ronaldinho, 46 yaşında sahaya dönüyor
Vücut geliştirme milli takım sporcularından, Makedonya’da çifte şampiyonluk...




