İki trafik kazasında iki yaya yaralandı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa ve Girne’de meydana gelen iki farklı trafik kazasında, araçların çarptığı iki yaya yaralandı.
Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, dün saat 21.10 sıralarında, 38 yaşındaki bir sürücü yönetimindeki HV 870 plakalı salon araç ile Lefkoşa’da Girne Caddesi üzerinde güney istikametine doğru dikkatsiz bir şekilde seyrettiği sırada viraja girdi ve yaya olarak yolu geçmeye çalışan Aziz Tecel (E-72)’e çarptı. Kazada yaralanan yaya, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından ortopedi servisinde müşahede altına alındı.
Diğer yandan, dün saat 21.50 sıralarında, 23 yaşındaki bir sürücü yönetimindeki RV 919 plakalı motosiklet ile Girne’de Kurtuluş Caddesi üzerinde batı istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada yolun kuzey kısmından güney kısmına doğru yaya olarak geçmeye çalışan Münir Boskurt (E-70)’a çarptı. Kaza sonucu yaralanan yaya, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi ve tedavisine müteakip Dahiliye servisinde müşahede altına alındı.
Benzer haberler
Featured
Nöbetçi eczaneler (25 Ağustos 2026)
YKP "Yeni asgari ücret 55 günde eridi"
CTP, Alman Milletvekili Maximillian Krah’ı kabul etti
Üstel “Güvenlik Kuvvetleri personelinin uzun yıllardır beklediği özlük haklarını bugün Bakanlar Kurulu’ndan geçiriyoruz”
14. Uluslararası Göçmenköy Taşkınköy Kültür Sanat Festivali başlıyor
Yaz boyu sıcak hava dalgasının etkili olduğu İsviçre'de, birçok istasyonda rekor sıcaklıklar kaydedildi
Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, Alman Milletvekili Krah’ı kabul etti
Taçoy “Haksız ambargo ve izolasyonlara karşı tek ses olmalıyız”
Tacan Reynar "Güvenlik sorununu ırkçılıkla örtemezsiniz"


