İki kişinin yaralanmasına neden olan alkollü sürücü tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa - Güzelyurt anayolunda bugün saat 14.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı, kazaya sebep olan alkollü sürücü ise tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre bugün saat 14.30 sıralarında, Jeremiah W. Gashau (E-28) yönetimindeki RL 894 plakalı araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada önünde aynı istikamete doğru seyreden ve kırmızı ışıkta bekleyen Ökkeş Evran (E-44) yönetimindeki NM 806 plakalı aracın sol arka kısmına çarptı. O esnada NM 806 plakalı araç orta refüj içerisinde bulunan çelik bariyerlere, RL 894 plakalı araç ise bordür taşlarına savruldu.
Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan NM 806 plakalı araç sürücüsü Ökkeş Evran ile aynı araçta yolcu olarak bulunan şahıs Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazaya neden olan Jeremiah W. Gashau'nun (E-28) 282 promil alkollü olduğu tespit edilirken, söz konusu şahıs tutuklandı.
Soruşturma devam ediyor.
Voice of the Island
Benzer haberler
Featured
Bulgaristan'da sandık çıkış anketlerine göre Yotova seçimi önde götürüyor
ABD'de maç sonrası stadyum yakınındaki silahlı saldırıda bir kişi öldü, 8 kişi yaralandı
Trump'ın, Epstein'le bağına ilişkin haber yapan WSJ'ye açtığı davaya bir ret daha
Cyprus Mail’den Hristodulidis'in Maraş önerisine eleştiri "Gerçekçi değil"
Bolivya'da El Nino'ya karşı acil durum ilan edildi
Galatasaray'da istifa krizi: Metin Öztürk'ün ardından Abdullah Kavukcu da istifa etti
YSK "YSK tüm siyasal partilerle adaylara eşit mesafede oldu ve yasal kuralları uyguladı"
Trafikte ihlaller bitmiyor: 357 sürücü rapor edildi, 2 sürücü tutuklandı
Büyük Av'ın ilk gününde 1 kişi yaralandı




