İki araç yüz yüze çarpıştı, 24 yaşındaki yolcu hayatını kaybetti!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne'de Karaoğlanoğlu'nda saat 21:25 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 24 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti.
Polisten yapılan açıklamaya göre kaza şu şekilde meydana geldi:
23.03.2023 tarihinde, saat 21:25 sıralarında, Girne'de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde Aliye İNANOĞLU (K-32), yönetimindeki KM 004 plakalı araç ile Alsancak istikametine doğru seyrettiği sırada Merit Park Otel kavşağını geçtikten sonra önünde seyreden araçları geçmek için yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Erdem HONDURLU (E-24) yönetimindeki DZ 244 plakalı araç ile çarpıştı.
Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile DZ 244 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Süleyman KOCABAŞ (E-21), İbrahim KAYNARCA (E-22) ve Adem KOCABAŞ (E-24) Girne Dr. Akçiçek Hastanesine kaldırıldı.
Adem KOCABAŞ yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Kazada yaralanan Erdem HONDURLU'nun tedavisi Girne Dr Akçiçek Hastanesinde sürerken diğer yaralılar ise Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi.
Soruşturma devam ediyor.
Benzer haberler
Featured
İspanya'da 2 hızlı trenin çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 69'a çıktı
Güney Kore'de eski devlet başkanı Yoon'un idamı talep edildi
Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde istifa etti
Üstel “Birileri 'UBP bitti' demekle UBP'yi bitiremez"
ECB Başkanı Lagarde aralıkta yeni bir faiz artışına işaret etti
8. Uluslararası Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği’nde Hala Sultan İlahiyat Koleji’ne çifte ödül
Lapta'da 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak
Denktaş “Devletin kara kutularını ve bilinmeyenlerini bilen biri varsa, o da benim”
Milletvekilleri Türk Dünyası Diyalog Forumu’na katılıyor




