"İhtiyaçlı insanlara ücretsiz kıyafet sağlanacak"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Ulusal Birlik Partisi’nin Değirmenlik Akıncılar Belediye Başkan Adayı Ebru Törehan projelerini açıklıyor, vatandaşların desteğini kazanıyor.
Belediyelerin temel görevlerinin sadece çöp toplamak olmadığına dikkat çeken Törehan, bölgede sosyal belediyecilik anlayışını geliştireceklerini söyledi.
Yardıma muhtaç çok sayıda vatandaşın yaşadığı bölgede bu insanlara yerel yönetim vasıtasıyla el uzatacaklarını, onlara yardımcı olacaklarını kaydeden Törehan, “Biz insanımız için varız.. Bölgemizi bir yandan kalkındırırken öte yandan da insanımızı mutlu edecek, onların yaşam kalitesini yükseltecek işlere imza atacağız” dedi.
Törehan’ın bu çerçevede hazırladıkları projelerden biri olan “Dost Eller Mağazaları” Projesinden bahsetti.
“İhtiyaçlı insanlara giyecek kıyafet sağlayacak olan bu proje sayesinde temiz, tadilatı yapılmış, kullanıma hazır kıyafetler ihtiyaç sahipleri ile ücretsiz olarak buluşturulacak” diyen Törehan, hazırladıkları her projenin halktan gelen taleplerle şekillendiğine vurgu yaptı.
“Sözümüz hizmettir” diyen Ebru Törehan, Değirmenlik Akıncılar halkına güçlü belediyelerle güçlü bir gelecek sunmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Benzer haberler
Featured
İspanya'nın 50 kentinde binlerce kişi konut krizine çözüm talebiyle meydanlara indi
İncirli "Yol haritamızın başına yolsuzlukla mücadele ve dürüst yönetim koyduk"
Bosna Hersek'te halk, yarın sandık başına gidecek
Çeler "Gençlerin ülkenin bütün ekonomik ve sosyal politikalarının temelinde yer alması gerekiyor"
Raif Mavideniz'in ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili yeni gelişme
KTSO’nun 40. Olağan Genel Kurulu yapıldı
Trafiğe bir can daha: Raif Mavideniz hayatını kaybetti
Güney'deki Cezaevi’nde yatanların onda biri cinsel suçtan mahkum
Çar Samuil'in kemikleri 1000 yıl sonra Bulgaristan'a naklediliyor



