Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" Apartman dairesinin yatak odasında yangın meydana geldi Yolun dışına çıkan alkollü sürücü çelik bariyerlere çarparak durabildi Lapta Polis Karakolu ve civarında yarın elektrik kesintisi yapılacak Mavi Dil Hastalığı’na karşı 11 hayvancılık işletmesinde aşılama yapıldı Erhürman “Kıbrıslı Türkler ne eşitlik ne güvenlik haklarından vazgeçerler” Lefkoşa- Gazimağusa bölünmüş ana yolunu kullanan sürücülerin dikkatine Kültür Teknik Komitesi, destek almaya hak kazanan projeleri belirledi Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüştü Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı Yarın birçok bölgeye 4 saat elektrik verilemeyecek Nöbetçi eczaneler (5 Kasım 2026) Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" Apartman dairesinin yatak odasında yangın meydana geldi Yolun dışına çıkan alkollü sürücü çelik bariyerlere çarparak durabildi Lapta Polis Karakolu ve civarında yarın elektrik kesintisi yapılacak Mavi Dil Hastalığı’na karşı 11 hayvancılık işletmesinde aşılama yapıldı Erhürman “Kıbrıslı Türkler ne eşitlik ne güvenlik haklarından vazgeçerler” Lefkoşa- Gazimağusa bölünmüş ana yolunu kullanan sürücülerin dikkatine Kültür Teknik Komitesi, destek almaya hak kazanan projeleri belirledi Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüştü Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı Yarın birçok bölgeye 4 saat elektrik verilemeyecek Nöbetçi eczaneler (5 Kasım 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

"İhtiyaç olursa OHAL ilan edilebilir"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
"İhtiyaç olursa OHAL ilan edilebilir"
Reklam

Başbakan Ersin Tatar, KKTC’deki vaka sayısının 6 olduğunu hatırlatarak, hastaların durumunun ise iyi olduğunu belirtti.

Tatar, “Önemli olan soğuk kanlı bir şekilde aldığımız tedbirleri sonuna kadar götürmektir. Siyaseti bir kenara bırakarak birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi lazım”diye konuştu. Bakanlar Kurulu Başbakan Ersin Tatar Başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantı sonrasında basının karşısına çıkan Başbakan Ersin Tatar, yürüttükleri özverili çalışmaları nedeniyle tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.   Tatar, Salamis Bay Konti Resort Hotel ile ilgili sıkıntıların da giderildiğini anlatarak, Turizm ve Çevre Bakanı ile Sivil Savunma başkanlığının konuya müdahale ettiğini ifade etti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın OHAL önerisini anımsatan Başbakan Tatar, herşeyin iyi gittiğini ve alınan tedbirlerle KKTC’nin korunmakta olduğunu belirtrek, şu anda OHAL ilan etmeye gerek olmadığını söyledi. Sürecin bu anlayışla yönetildiği taktirde aşılabileceğini düşündüklerini belirten Tatar, “Hükümetin çağrılarına cevap verilemeyecekse ve farklı sonuçlar olacaksa, ilerleyen süreçte, halk sağlığı için eğer ihtiyaç olursa, OHAL ilan edilebileceğini kaydetti. Başbakan, halka, elzem hizmetler dışındaki yerlere giderek alınan kararları istismar etmemeleri çağrısında bulunarak, “Herkes evinde kalsın ve inşallah önümüzdeki 10-15 gün içerisinde bu sıkıntıları geride bırakmış olacağız. Bu çağrımıza herkesin uymasını istiyoruz çünkü bu herkesin iyiliği içindir.”dedi. (BRT)

Benzer haberler

Featured
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi 5 Kas 2026 21:44 Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı 5 Kas 2026 21:40 Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) 5 Kas 2026 21:32 Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü 5 Kas 2026 20:45 Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak 5 Kas 2026 20:41 Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" 5 Kas 2026 20:16 AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası 5 Kas 2026 20:09 Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor 5 Kas 2026 19:56 Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" 5 Kas 2026 19:51