Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
KŞK "Sevgül Uludağ, kayıp yakınlarının sesi oldu, hatırası ilham kaynağı olsun" Meclis Genel Kurulu’nda dört yasa tasarısı ve bir yasa önerisi daha kabul edildi Borsa günü yüzde 0,64 değer kaybederek tamamladı Atletizmde Eskişehir çıkarması Alas “Mersinlik Yangını Araştırma Komitesi raporu nerede?” Seçim ve Halkoylaması Yasası ve Polis Örgütü (Kuruluş, Görev ve Yetkileri) Yasası kabul edildi Hristodulidis, Ktoris ve bazı siyasi partiler, Uludağ’ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı AB'de 150 euroluk gümrük muafiyeti 1 Temmuz'da kalkıyor Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı Meclis Genel Kurulu'nda görüşülüyor Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 39 dereceye kadar yükselecek Üstel "Eserlerimizle iftihar ediyoruz, olumsuzluklara rağmen ekonomiyi küçültmedik" Arıklı "İç hat konusunun siyasi tartışmayla kamuoyuna malzeme haline getirilmesi yanlış" Ataoğlu "Hükümet ortaklarıyla bütün görüşlerimiz örtüşmüyor" İncirli "Lafla peynir gemisi yürümez" Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, 3 yasa tasarısını Genel Kurul’a sevk etti Arıklı "Siz konuşmaya, vatandaş çile çekmeye devam etsin" Sivil Havacılık Değişiklik Yasa Tasarısı onaylanarak Genel Kurula sevk edildi Nöbetçi eczaneler (29 Haziran 2026) GençKültür dijital kültür platformu tanıtıldı Zorlu "KKTC’yi, başta Türk dünyası olmak üzere bütün dünyaya yeniden anlatalım” KŞK "Sevgül Uludağ, kayıp yakınlarının sesi oldu, hatırası ilham kaynağı olsun" Meclis Genel Kurulu’nda dört yasa tasarısı ve bir yasa önerisi daha kabul edildi Borsa günü yüzde 0,64 değer kaybederek tamamladı Atletizmde Eskişehir çıkarması Alas “Mersinlik Yangını Araştırma Komitesi raporu nerede?” Seçim ve Halkoylaması Yasası ve Polis Örgütü (Kuruluş, Görev ve Yetkileri) Yasası kabul edildi Hristodulidis, Ktoris ve bazı siyasi partiler, Uludağ’ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı AB'de 150 euroluk gümrük muafiyeti 1 Temmuz'da kalkıyor Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı Meclis Genel Kurulu'nda görüşülüyor Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 39 dereceye kadar yükselecek Üstel "Eserlerimizle iftihar ediyoruz, olumsuzluklara rağmen ekonomiyi küçültmedik" Arıklı "İç hat konusunun siyasi tartışmayla kamuoyuna malzeme haline getirilmesi yanlış" Ataoğlu "Hükümet ortaklarıyla bütün görüşlerimiz örtüşmüyor" İncirli "Lafla peynir gemisi yürümez" Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, 3 yasa tasarısını Genel Kurul’a sevk etti Arıklı "Siz konuşmaya, vatandaş çile çekmeye devam etsin" Sivil Havacılık Değişiklik Yasa Tasarısı onaylanarak Genel Kurula sevk edildi Nöbetçi eczaneler (29 Haziran 2026) GençKültür dijital kültür platformu tanıtıldı Zorlu "KKTC’yi, başta Türk dünyası olmak üzere bütün dünyaya yeniden anlatalım”
Dolar
Euro
Sterlin

İade kararı iptal edildi!

Girne dağ yolunda 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan Safa Güngör’ün Türkiye’ye iade edilme kararı iptal edildi.

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

İade kararı iptal edildi!

Girne dağ yolunda 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan Safa Güngör’ün Türkiye’ye iade edilme kararı iptal edildi. Daha önce de Bakanlar Kurulu kararı ile alınan iade kararı, yine Bakanlar Kurulu kararıyla yürürlükten kaldırıldı. Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Hatırlanacağı üzere Güngör’ün iade kararına acılı aileler tepki göstermişti. Geçtiğimiz gün İçişleri Bakanlığı’na giden öfkeli aileler, kararın iptal edilmesini istemiş aksi halde büyük eylem yapacaklarını belirtmişti. Eyleme, Girne dağ yolundaki kazada hayatını kaybedenlerin yanı sıra farklı trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin yakınları da destek vermişti

Benzer haberler

Kıbrıs
KŞK "Sevgül Uludağ, kayıp yakınlarının sesi oldu, hatırası ilham kaynağı olsun" 2026-06-29 21:55:15 Meclis Genel Kurulu’nda dört yasa tasarısı ve bir yasa önerisi daha kabul edildi 2026-06-29 21:49:39 Alas “Mersinlik Yangını Araştırma Komitesi raporu nerede?” 2026-06-29 20:48:21 Seçim ve Halkoylaması Yasası ve Polis Örgütü (Kuruluş, Görev ve Yetkileri) Yasası kabul edildi 2026-06-29 20:02:51 Hristodulidis, Ktoris ve bazı siyasi partiler, Uludağ’ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı 2026-06-29 19:32:59 Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı Meclis Genel Kurulu'nda görüşülüyor 2026-06-29 19:12:00 Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 39 dereceye kadar yükselecek 2026-06-29 18:49:02 Üstel "Eserlerimizle iftihar ediyoruz, olumsuzluklara rağmen ekonomiyi küçültmedik" 2026-06-29 18:41:39 Arıklı "İç hat konusunun siyasi tartışmayla kamuoyuna malzeme haline getirilmesi yanlış" 2026-06-29 18:34:30