Hüseyin Akansoy ve Suat Kafadar'a barış ödülü
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Hüseyin Akansoy ve Suat Kafadar’ın, “Tüm Kıbrıs Barış Konseyi” tarafından 2022 Barış Ödülü’ne layık görüldüğü bildirildi.
Haravgi gazetesi, “Tüm Kıbrıs Barış Konseyi”nin barışa, eşitliğe, yasalar önünde eşit olmaya, sosyal adalete ve çevrenin korunmasına katkıda bulunanları onurlandırmak için Barış Ödülü verdiğini yazdı.
Gazete, bu yılki ödüllerin toplu infazlar sırasında hayatta kalmayı başaran Muratağa-Sandallar köyünden Hüseyin Akansoy’a, “Tohni” (Taşkent) köyünden Suat Kafadar’a ve “Palekithro” (Balıkesir) köyünden Yorgos Liasis ile Petros Supuris’e verileceğini kaydetti.
Haberde, “Tüm Dünya Barış Konseyi” Başkanı Pallab Sengupta’nın da konuşma yapacağı ödül töreninin 18 Ocak’ta, Güney Lefkoşa’daki Gazeteciler Birliği binasında, saat 19.00’da yapılacağı belirtildi.
Benzer haberler
Featured
Toprak sete çarpan çift kabin araç takla attı!
Ekonomi Bakanlığı, birçok konuda birikmiş işler için çalışma başlattığını duyurdu
Güç-Sen gemi iznini eleştirdi “Süreç şeffaf yönetilmeli, belgeler açıklanmalı”
Pakistan'da babasını zehirlemeye çalışan bir lise öğrencisi tutuklandı
Bangkok'ta etkili olan seller nedeniyle binlerce kişi tahliye edildi
Bakanlık açıkladı "Filo Denizcilik'e ait geminin sefer yapmasına herhangi bir engel yok"
İncirli “Yolsuzlukla mücadelede hedef, halkın geleceğini çalandır”
Özersay “Hükümet KKTC’ye uzanan fon krizi konusunda ne yapıyor kamuoyuna açıklasın”
“Schengen sürecinde Kıbrıs için iki pürüz”



