Hurdacı dükkanındaki patlamada 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber
Larnaka’ya bağlı “Aradippu” (Aradip) köyünde bulunan bir hurdacı dükkanında sabah saatlerinde patlama meydana geldi, 3 kişi yaralandı.
“Philenews” haber sitesinde yer alan bilgilere göre patlama, hurda eşyaların dükkana teslim edildiği sırada meydana geldi.
Patlamanın atış alanından alınan atıl malzemelerden kaynaklanıp kaynaklanmadığının araştırıldığı belirtildi.
Polisten yapılan açıklamada, sabah saat 09.45’te meydana gelen olayda, 52 yaşındaki bir şahsın çift kabin aracıyla hurda dükkanına eşya teslim ettiği sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten patlama meydana geldiği, söz konusu şahsın, bir şirket personelinin ve yardım amacıyla olay yerinde bulunan bir kişinin yaralandığı kaydedildi.
Yaralılar, ambulansla Larnaka Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, patlamayla ilgili Rum Milli Muhafız Ordusu da bilgilendirildi.
Benzer haberler
Featured
Bariyerlere çarpan araç takla attı!
Muammer Moran hayatını kaybetti!
Kiprianu “Matematiksel kesinlikle nihai taksime sürükleniyoruz”
Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak enflasyon verisi ve ECB'nin faiz kararına odaklandı
Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde üç yasa tasarısı var
Çavuş “Koordineli ve zamanında müdahaleyle Taşkent'teki yangın hızlıca kontrol altına alındı”
Güney Kıbrıs ile Fransa arasındaki SOFA anlaşması yarın imzalanıyor
Hürmüz Boğazı'nda savaşın 100 gününün bilançosu belli oldu
Basat “Yangın hayvanların bulunduğu alana 3 metre kala kontrol altına alındı”


