“Hükümet programında en çok dikkatimizi çeken cümle şudur"

Voice Kıbrıs Haber
HP Genel Başkanı Kudret Özersay, “Eğreti şekilde kurulan koalisyon hükümetinin memleketi bir yıl içinde ne hale getirdiğini, siyasetin saygınlık açısından ne durumda olduğunu gördük ama ne yazık ki ders alınmadı, değişen bir şey yok…” dedi.
“Bu bir seçim hükümetidir. Bir cümlelik hükümet programı yazsaydınız sizi daha samimi bulacaktık” şeklinde konuşan Özersay, hükümet programının samimi ve gerçekçi olmadığını savundu.
Hükümet programında “devam edilecektir, hız verilecektir” şeklinde iki fiil kullanıldığını belirten Özersay, “Seçime giderken önceliğimiz kavşakların yeşillenmesi mi? Önümüzdeki 2,5 ayda taş ocaklarını rehabilite edeceğinizi söylüyorsunuz… Bunda samimi misiniz?” diye sordu.
Özersay, “Hükümet programında en çok dikkatimizi çeken, en çok hoşumuza giden cümle şudur; Vakıflar İdaresi’nde devam eden çalışmalarımız artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.
TAK
Benzer haberler
Featured
Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı
Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı
DAÜ ile Ramadan Cemil İşletmeleri arasında iş birliği protokolü
Fransa'da hafta sonu yapılacak olan gösteriler yasaklandı
Akçın “Üstel, ödemelerin ekim ayının ilk haftasında yapılacağı sözünü vermişti, ödemeler hala yapılmadı”
KIB-TEK borçlarına yapılandırma
ABD'nin 1 trilyon doları aşan faiz faturası bütçeyi zorluyor
Erdoğan "Libya’nın deniz yetki muhtırasını onaylaması hayırlı olsun"
Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: İki gün sabah saatleri sis bekleniyor




