"Hükumet içkilere yapılan zammı 'sütten ucuz bira satılıyordu' diye gerekçelendirmiş"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, hükümetin alkollü içkilere yapılan zammı ‘sütten ucuz bira satılıyordu’ diye gerekçelendirdiğini dile getirerek, "Biriken öfkenin boyutunun farkında bile değilsiniz!" dedi.
Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Hükumet alkollü içkilere yapılan zammı "sütten ucuz bira satılıyordu" diye gerekçelendirmiş. Bundan sonra söylediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Biz "süt pahalı oldu" dediğimizde, onlar söylediğimizi "bira çok ucuz lütfen pahalılaştırın" diye anlayabilirler!
Hem her gün insanların alım gücünü düşürün, hem de akılımızla dalga geçin! Biriken öfkenin boyutunun farkında bile değilsiniz!
Benzer haberler
Featured
CTP Milletvekili aday adayları Parti Meclisi’nde oybirliğiyle onaylandı
Trafik denetimlerinde 19 araç trafikten men edildi
Son 24 saatte en fazla yağış 55 kilogram olarak kaydedildi
İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları “İki iş kazası gerekli tedbirlerle önlenebilirdi”
Meteoroloji Dairesi Müdürü Sarp "El Niño Kıbrıs’ta mevsimsel tahminlerin tutarlılığını etkileyebilir"
Psikologlar Derneği'nden Eğitim Bakanlığı'na uyarı “Çocuklarda olumsuz psikolojik etkilere yol açabilir”
Meteoroloji uyardı: 13.00-17.00 saatleri arasında yer yer kuvvetli yağış bekleniyor
Klima ünitesi yangına neden oldu
Üstel üretim, ihracat ve girişimciliği destekleyen yeni program ve düzenlemeleri açıkladı



