Hükümet ekonomik olumsuzluklara karşı komite kurulması kararı aldı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bakanlar Kurulu, Başbakan Ünal Üstel başkanlığında döviz artışından kaynaklı ekonomide yaşanacak olası olumsuzlukları değerlendirmek üzere yaptığı olağanüstü toplantıda, bakanlıklardan oluşacak bir komite kurulması konusunda prensip kararı aldı.
Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Bakanlar Kurulu’nun bugünkü olağanüstü toplantısında, döviz artışından kaynaklı ekonomide yaşanacak olumsuzlukların önlenmesi ve gerekli tedbirlerin alınması amacı ile ilgili bakanlıklardan oluşacak bir komite kurulması konusunda prensip kararı alındı.
Bu çerçevede Bakanlar Kurulu tarafından oluşturulan komitenin yarın saat 12.00'de Başbakan Ünal Üstel başkanlığında toplanarak döviz artışından kaynaklı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alınması gereken radikal tedbirleri değerlendireceği açıklandı.
Açıklamada, yarınki toplantı sonrasında gerekli açıklamanın yapılacağı da belirtildi.
Benzer haberler
Featured
Eski İsrail Başbakanı Lapid "Netanyahu savaşı kaybetti"
ABD ve İran mutabakat zaptını imzaladı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (15 Haziran 2026)
Erdoğan-Guterres telefonla görüşmesinde Kıbrıs’taki son gelişmeler de ele alındı
Leyen, İran'a yönelik yaptırımların kaldırılmayacağına işaret etti
Pembe Kanatlı için kan aranıyor!
Akpınar "Girne Anafartalar Lisesi’nde yaşanan olay yapısal bir eksikliğin acı sonucu"
İki Toplumlu Kıbrıs Kadın Koalisyonu’ndan liderlere barış süreci çağrısı
Denktaş “Kıbrıs Rum tarafında da mal tazmin komisyonu kurulmalı”


