Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi toplandı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyet Meclisi, Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi, UBP Milletvekili Komite Başkanı Oğuzhan Hasipoğlu Başkanlığında, bugün saat 11:30’da toplandı.
Komite, gündeminde bulunan, Cumhurbaşkanınca Bir Daha Görüşülmek Üzere Gönderilen Av ve Avla İlgili Yaban Hayatını Düzenleme (Değişiklik) Yasası’nı ve Ceza (Değişiklik) Yasa Önerisi’ni (Öneri Sahipleri: CTP Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya, CTP Lefkoşa Milletvekili Sıla Usar İncirli ve CTP Girne Milletvekili Fazilet Özdenefe) görüştü.
Komite toplantısına, Mülteci Hakları Derneği’nden Fezile Osum, Başak Ekenoğlu, Kıbrıs Türk Barolar Birliği’nden Ahmet Türkdoğan, DAÜ Hukuk Fakültesi’nden Seda Orbay Yücel ve Nurcan Gündüz ve KUİR Kıbrıs Derneği’nden Derviş Taşkıranlar ve Doğukan Gümüşatam katıldı.
UBP Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu Başkanlığı’ndaki toplantıya, Başkan Vekili CTP Milletvekili Doğuş Derya, UBP Milletvekili Yasemi Öztürk, HP Milletvekili Hasan Büyükoğlu, HP Milletvekili Erek Çağatay, CTP Milletvekili Fazilet Özdenefe katıldı.
(Voice of the Island) Benzer haberler
Featured
İngiltere kayıtlardaki en sıcak haziran ayını yaşadı
Turizm polisi uygulaması Gazimağusa'da da başladı
Damla Dönmez, U16 Türkiye şampiyonu…
Döviz piyasalarında günün son rakamları (1 Temmuz 2026)
Yunanistan'dan Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 67 bin euro bağış
MDP cezaevindeki kötü muamele iddialarına ilişkin Bakanı Oğuz’a şikayet ve taleplerini iletti
YTB’nin 2026-2027 kontenjanları belirlendi
Borsa günü yüzde 1,62 değer kazanarak tamamladı
Toplu Taşımacılar Birliği “Hak ettiğimiz ödemeler yapılmazsa, her türlü eylemi hayata geçireceğiz"



