Hristodulidis “minds in cyprus” platformunun devreye girdiğini açıkladı
Kıbrıslı Rum lider Nikos Hristodulidis, yurtdışına göç eden beyinleri ülkeye geri döndürmek için geçen mayıs ayında ilan ettiği “Minds in Cyprus” inisiyatifinin ikinci ayağı elektronik platformunun devreye girdiğini açıkladı.
Haravgi’nin haberine göre, Hristodulidis, sosyal medya hesabından dün yaptığı paylaşımda, Kıbrıs Rum yönetiminin stratejik hedefinin yurtdışında yaşayan ve çalışan Kıbrıslı Rumlarla sağlam ve dinamik bir köprü kurmak olduğunu belirtti.
Hristodulidis, Kıbrıs Rum Çalışma Bakanlığı altında oluşturulan ve dün devreye sokulan mindsincyprus.com adresindeki yeni “Opportunities for Talent” isimli platformun, ülkeye geri dönmek isteyenlere mevcut çalışma yerleri, kayıt ve profillerine uygun fırsatlarla ilgili özel bilgi alma olanağı sağlayacağını kaydetti.
Benzer haberler
Featured
Avrupa'nın en büyük limanında patlama can aldı
Kolombiya'da can kaybı artıyor
Döviz piyasalarında günün son rakamları (13 Ağustos 2026)
İskele Gençlik Merkezi’nde kurs ve kulüp kayıtları başladı
Din İşleri Başkanlığı "2027 yılı Hac ön kayıtları için son tarih 28 Ağustos"
YDP, yeni seçim yasasının görüşüleceği komite toplantısına katılmayacağını açıkladı
Borsa günü yüzde 0,16 değer kazanarak tamamladı
Meta 16 yaş altı kullanıcılara ait 756 bin sosyal medya hesabını kapattı
Yunanistan'daki orman yangını evlere sıçradı

