Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" Apartman dairesinin yatak odasında yangın meydana geldi Yolun dışına çıkan alkollü sürücü çelik bariyerlere çarparak durabildi Lapta Polis Karakolu ve civarında yarın elektrik kesintisi yapılacak Mavi Dil Hastalığı’na karşı 11 hayvancılık işletmesinde aşılama yapıldı Erhürman “Kıbrıslı Türkler ne eşitlik ne güvenlik haklarından vazgeçerler” Lefkoşa- Gazimağusa bölünmüş ana yolunu kullanan sürücülerin dikkatine Kültür Teknik Komitesi, destek almaya hak kazanan projeleri belirledi Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüştü Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı Yarın birçok bölgeye 4 saat elektrik verilemeyecek Nöbetçi eczaneler (5 Kasım 2026) Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" Apartman dairesinin yatak odasında yangın meydana geldi Yolun dışına çıkan alkollü sürücü çelik bariyerlere çarparak durabildi Lapta Polis Karakolu ve civarında yarın elektrik kesintisi yapılacak Mavi Dil Hastalığı’na karşı 11 hayvancılık işletmesinde aşılama yapıldı Erhürman “Kıbrıslı Türkler ne eşitlik ne güvenlik haklarından vazgeçerler” Lefkoşa- Gazimağusa bölünmüş ana yolunu kullanan sürücülerin dikkatine Kültür Teknik Komitesi, destek almaya hak kazanan projeleri belirledi Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüştü Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı Yarın birçok bölgeye 4 saat elektrik verilemeyecek Nöbetçi eczaneler (5 Kasım 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Hristodulidis ile Netanyahu telefonda görüştü

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Hristodulidis ile Netanyahu telefonda görüştü
Reklam

Kıbrıslı Rum lider Nikos Hristodulidis ile İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu dün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Fileleftheros gazetesi: “Kıbrıs-İsrail İlişkisi Stratejik – Hristodulidis-Netanyahu Savunma ve Enerji İş Birliğini Yeniden Vurguladılar” başlıkları altında verdiği haberinde, Kıbrıslı Rum lider Nikos Hristodulidis ile İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun dün gerçekleştirdikleri telefon görüşmesinde savunma ve enerji alanında iş birliği konusunu ele aldıklarını yazdı.

Gazete, Hristodulidis ile Netanyahu’nun yakın geçmişte gerçekleştirilen üçlü görüşmede gündeme gelen konuları ve ikili ilişkileri ele aldıklarını aktardı.

Haber göre görüşmede; “Hindistan-Orta Doğu-Avrupa Ekonomik Koridoru (IMEC)” çerçevesinde Güney Kıbrıs ile İsrail arasındaki elektrik bağlantısı, enerji konularında iş birliğinin geliştirilmesi ve savunma alanında iki ülke arasındaki iş birliği konuları da irdelendi.

Netanyahu’nun ABD ziyareti çerçevesinde ABD Başkanı Donald Trump ve Dışişleri Bakanı Marco Rubio’yla gerçekleştirdiği görüşmeler hakkında Hristodulidis’e bilgi aktardığını da belirten gazete, Gazze’deki barış planının da görüşmede gündeme geldiğini aktardı.

Habere göre Hristodulidis ve Netanyahu; Güney Kıbrıs ile İsrail arasındaki ilişkilerin stratejik önemini bir kez daha vurgularken yakın iş birliğine devam etme niyetini de dile getirdiler.

Benzer haberler

Featured
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi 5 Kas 2026 21:44 Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı 5 Kas 2026 21:40 Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026) 5 Kas 2026 21:32 Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü 5 Kas 2026 20:45 Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak 5 Kas 2026 20:41 Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı" 5 Kas 2026 20:16 AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası 5 Kas 2026 20:09 Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor 5 Kas 2026 19:56 Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz" 5 Kas 2026 19:51