“HPV Aşısı” projesi kapsamında 5 çocuğa ilk doz HPV aşısı yapıldı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Mağusa Ravelin Lions Kulübü tarafından yürütülen ve Desdemona Lions Kulübü tarafından desteklenen “HPV Aşısı” projesi kapsamında ilk 5 çocuğa ilk doz aşıları yapıldı.
Proje organizatörleri tarafından yapılan açıklamada, ailesinde kanser öyküsü bulunan 9-12 yaş arası kız çocuklarına yönelik proje kapsamındaki ilk aşıların Kolon Hastanesi’nde yapıldığı kaydedildi.
Açıklamada, projeye destek olan Gönyeli Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu'na, Bosfarma İlaç ve Danışmanlık yetkilisi Selçuk Özceada'ya, Kolan Hastanesi yönetimi ve Başhekimi Celal Bölükbaşı'na uygulamayı yapan Op. Dr. Emine Kanmaz Süthan'a ve ekibine, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail'e teşekkür edildi.
Benzer haberler
Featured
Leyen "İsrail'e yaptırımlar konusunda top artık üye devletlerin sahasında"
Dünya Meteoroloji Örgütü "El Nino'nun şiddetlenmesiyle aşırı hava olayları riskinin artması bekleniyor"
Döviz piyasalarında günün son rakamları (3 Haziran 2026)
Belçika'da sıcak hava dalgasında ölümler, normal seviyelerin yüzde 39 üzerine çıktı
Dünya'ya düşme tehlikesi bulunan NASA teleskobu için kurtarma operasyonu başlatıldı
Tatar, Aix-en-Provence İstinaf Mahkemesi'nin iade kararını değerlendirdi “Son derece kaygı vericidir”
Geleneksel Benon Dervişler İskele Yol Yarışı pazar günü yapılacak
Gürcafer “Hukukun siyasallaştırılması Kıbrıs'taki diyalog sürecine zarar verir”
Borsa günü yüzde 0,26 değer kaybederek tamamladı



