Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Dünyadaki son bitkilerin ne zaman öleceği hesaplandı Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola salgınında vaka sayısı 1600'e yaklaştı Fransa kırmızı alarmda Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Temmuz 2026) Gedik "Başbakan Üstel’in açıklamaları teknik gerçeklerle örtüşmüyor" Fransa'da müze soygunu: Milyonlarca euroluk mücevherler çalındı Microsoft 4 bin 800 çalışanını işten çıkarıyor İlköğretimdeki geçici öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor Çatalköy'de yarın elektrik kesintisi yapılacak Arpa buğday alış fiyatları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Erhürman, "Ayia Napa'daki olayla ilgili dördüncü kişi de tutuklandı" Dinçyürek “Ayia Napa'da saldırıya uğrayan vatandaşımızın durumu ağır ve çok ciddi” BİO-DER “Kanlıdere’deki kirlilik çevre, halk sağlığı ve canlı yaşamını tehdit ediyor” Cumhurbaşkanı Erhürman, AÖA Kuruluş (Değişiklik) Yasası’nı Meclis’e iade etti KTSYD'nin "Yılın Başarılıları" ödülleri sahiplerini buldu Alas "Mutfak yanıyor" Amcaoğlu "Tüm olumsuz koşullara rağmen akaryakıt ve gaz fiyatlarını aynı seviyede tutmayı başardık” Özel "Yol arkadaşlarımızla ve örgütümüzle birlikte doğru yoldan sapmayacağız" Meteoroloji açıkladı: Yarın ve çarşamba günü yağmur bekleniyor Hüseyin Mavideniz davasında karar açıklandı! Dünyadaki son bitkilerin ne zaman öleceği hesaplandı Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola salgınında vaka sayısı 1600'e yaklaştı Fransa kırmızı alarmda Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Temmuz 2026) Gedik "Başbakan Üstel’in açıklamaları teknik gerçeklerle örtüşmüyor" Fransa'da müze soygunu: Milyonlarca euroluk mücevherler çalındı Microsoft 4 bin 800 çalışanını işten çıkarıyor İlköğretimdeki geçici öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor Çatalköy'de yarın elektrik kesintisi yapılacak Arpa buğday alış fiyatları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Erhürman, "Ayia Napa'daki olayla ilgili dördüncü kişi de tutuklandı" Dinçyürek “Ayia Napa'da saldırıya uğrayan vatandaşımızın durumu ağır ve çok ciddi” BİO-DER “Kanlıdere’deki kirlilik çevre, halk sağlığı ve canlı yaşamını tehdit ediyor” Cumhurbaşkanı Erhürman, AÖA Kuruluş (Değişiklik) Yasası’nı Meclis’e iade etti KTSYD'nin "Yılın Başarılıları" ödülleri sahiplerini buldu Alas "Mutfak yanıyor" Amcaoğlu "Tüm olumsuz koşullara rağmen akaryakıt ve gaz fiyatlarını aynı seviyede tutmayı başardık” Özel "Yol arkadaşlarımızla ve örgütümüzle birlikte doğru yoldan sapmayacağız" Meteoroloji açıkladı: Yarın ve çarşamba günü yağmur bekleniyor Hüseyin Mavideniz davasında karar açıklandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Hindistan'daki şiddetli yağış 58 can aldı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Hindistan'daki şiddetli yağış 58 can aldı

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletini etkisi altına alan şiddetli yağışlar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 58'e yükseldi.

Hükümet Sözcüsü Awanish Awasthi, eyaletin çeşitli bölgelerinde iki gündür etkisini sürdüren şiddetli yağışlarda 58 kişinin öldüğünü açıkladı. Awasthi, yağışların şiddetini artırarak iki gün daha devam edeceği uyarısı yaptı. Ölenler arasında çocukların da olduğunu söyleyen Awasthi, pek çok kişinin evlerinin çökmesi sonucu hayatını kaybettiğini söyledi. Bölgede bazı binaların duvarları çökerken, yollar sular altında kaldı, elektrik direkleri devrildi. Yetkililer, aşırı yağışlar nedeniyle 53 kişinin yaralandığını ve 200'den fazla evin hasar gördüğünü açıkladı. Resmi kurumlardan yapılan açıklamalarda, 1 Haziran'dan itibaren ülkeyi etkisi altına alan muson yağmurları nedeniyle ülke genelinde 500'den fazla kişi öldü, 200'e yakın kişi yaralandı. Kaynak:TAK

Benzer haberler

Dünya
Dünyadaki son bitkilerin ne zaman öleceği hesaplandı 2026-07-06 22:07:22 Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola salgınında vaka sayısı 1600'e yaklaştı 2026-07-06 22:00:17 Fransa kırmızı alarmda 2026-07-06 21:50:54 Fransa'da müze soygunu: Milyonlarca euroluk mücevherler çalındı 2026-07-06 21:30:54 Microsoft 4 bin 800 çalışanını işten çıkarıyor 2026-07-06 21:23:06 Enkazdan 32 saat sonra kurtarılan çocuk, peynir ve ketçap yiyerek hayatta kaldı 2026-07-06 14:31:35 ABD'de aşırı sıcak hava dalgası nedeniyle 25 kişi öldü 2026-07-06 10:26:13 Kalibaf "ABD ile barışımız yok ve İsrail’i resmi olarak tanımayacağız" 2026-07-06 09:03:11 İsrail askerlerinin kontrol noktasında beklettiği 4 aylık Filistinli bebek öldü 2026-07-05 21:45:43