Hınçal "Görüş ayrılıklarına karşın ülke için birlikte hareket etmeye her zaman hazırız"

Voice Kıbrıs Haber
Toplumcu Demokrasi Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Evrim Hınçal başkanlığındaki heyet, Demokrat Parti Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Buba ile Halkın Partisi Lefkoşa İlçe başkanı Mehmet Manavoğlu’nu ziyaret etti.
Hınçal ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda demokrasi gereği görüş ayrılıklarına karşın ülke için birlikte hareket etmeye her zaman hazır olduklarını söyledi.
Tüm dünyanın içinden geçtiği pandemi koşullarında ortak mücadelenin öneminin bir kez daha ortaya çıktığını vurgulayan Hıncal, aşı yaptırmanın önemine dikkat çekti, ilçe başkanları olarak bu konuda ortak bir proje üretilebilineceğini söyledi.
Halkın Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Mehmet Manavoğlu da diyaloğun sorunları çözmekte en önemli araç olduğunu belirterek, ziyaret için teşekkür etti.
Manavoğlu, siyasi olarak farklı görüşlere sahip olunmasına rağman orak noktalarda örtüşerek ülke ve Lefkoşa için ortak projeler üretilebileceğini kaydetti.
Demokrat Parti Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Buba ise ortak projelere katkı koyamaya her zaman hazır olduklarını belirtti.
Sağlığın herşeyden önemli olduğunu kaydeden Buba, herkesi aşı yaptırmaya davet etti.
(BRT)
Benzer haberler
Featured
Su altında dev keşif: Gizemli uygarlığın izleri ortaya çıkıyor
Civisilli ve Misk anısına düzenlenen turnuva tamamlandı
Dimitriu “Kıbrıs'ın yeniden birleşmesine yönelik her samimi girişimi destekleyeceğiz"
Empire State'in zirvesinde evlilik teklifi: Dünya onları konuşuyor
Avrupa Komisyonu’nun hava taşımacılığıyla ilgili yeni kuralları tartışma yarattı
Sağlık Bakanı Dinçyürek, Azerbaycan’da temaslarda bulunuyor
Antis Halk Plajı İskelesi hizmete açıldı
Öztürkler “Özel eğitime yapılan yatırım, geleceğimize yapılan en değerli yatırımdır”
419 sürücü rapor, 65 araç trafikten men edildi



