Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
AHDR, Imagine Barış Akademisi’ni tanıttı Bitcoin 82 bin dolara koşuyor Üstel UBP PM'de açıkladı "Kıbrıs Türk Hava Yolları 2028'de yeniden göklerde olacak" Dışişleri Bakanlığı "Esas çağdışı ve geçersiz olan Kıbrıs Cumhuriyeti'dir" Üstel, geçtiğimiz gün naaşına ulaşılan vatandaşın kimliğini açıkladı Meteoroloji açıkladı: Sağanak yağmurlu ve fırtınalı hava geliyor! Sucuoğlu "Limanlarımızın geleceğiyle ilgili önemli kararların arifesindeyiz" Kar-İş ve Toplu Taşımacılar Birliği "Yarından itibaren tüm okullara öğrenci taşımacılığı yeniden başlıyor" Nöbetçi eczaneler (21 Eylül 2026) Milli Eğitim Bakanlığı ile taşımacılar arasında protokol imzalandı Brent petrol 101,78 dolardan işlem görüyor BM Genel Kurulu’nun 81. oturumu yarın New York'ta başlıyor Köroğlu “Yeni taş ocağı izinlerinin gündeme getirilmesi kabul edilemez” Reynar "75 yıllık Şirketler Yasası ile dijital ekonomi yönetilemez" Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nden okullarda su güvenliği ve gıda hijyeni denetimi Özersay "Yolsuzluklara karşı atılması gereken en önemli adım her şeyin şeffaf şekilde kamuoyuna açıklanmasıdır" Polis Akademisi İç Güvenlik Fakültesi Münhali için başvurular başladı Türk Hava Kuvvetleri, Kıbrıs’ın güneyinde eğitim uçuşu yaptı Küçük "Gecikmiş adalet, adalet değildir" Adana'da deprem! AHDR, Imagine Barış Akademisi’ni tanıttı Bitcoin 82 bin dolara koşuyor Üstel UBP PM'de açıkladı "Kıbrıs Türk Hava Yolları 2028'de yeniden göklerde olacak" Dışişleri Bakanlığı "Esas çağdışı ve geçersiz olan Kıbrıs Cumhuriyeti'dir" Üstel, geçtiğimiz gün naaşına ulaşılan vatandaşın kimliğini açıkladı Meteoroloji açıkladı: Sağanak yağmurlu ve fırtınalı hava geliyor! Sucuoğlu "Limanlarımızın geleceğiyle ilgili önemli kararların arifesindeyiz" Kar-İş ve Toplu Taşımacılar Birliği "Yarından itibaren tüm okullara öğrenci taşımacılığı yeniden başlıyor" Nöbetçi eczaneler (21 Eylül 2026) Milli Eğitim Bakanlığı ile taşımacılar arasında protokol imzalandı Brent petrol 101,78 dolardan işlem görüyor BM Genel Kurulu’nun 81. oturumu yarın New York'ta başlıyor Köroğlu “Yeni taş ocağı izinlerinin gündeme getirilmesi kabul edilemez” Reynar "75 yıllık Şirketler Yasası ile dijital ekonomi yönetilemez" Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nden okullarda su güvenliği ve gıda hijyeni denetimi Özersay "Yolsuzluklara karşı atılması gereken en önemli adım her şeyin şeffaf şekilde kamuoyuna açıklanmasıdır" Polis Akademisi İç Güvenlik Fakültesi Münhali için başvurular başladı Türk Hava Kuvvetleri, Kıbrıs’ın güneyinde eğitim uçuşu yaptı Küçük "Gecikmiş adalet, adalet değildir" Adana'da deprem!
Dolar
Euro
Sterlin

Heyet, İsias Otel ile ilgili ifade verecek

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Heyet, İsias Otel ile ilgili ifade verecek
Reklam

Gazimağusa Türk Maarif Koleji Voleybol Takımı’nın da yaşamını yitirdiği depremle ilgili devam eden yargı süreci hakkında bilgi almak ve soruşturmada ifade vermek amacıyla Başbakan Ünal Üstel başkanlığında bir heyet bugün Adıyaman’a gitti.

Başbakanlık’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, heyette, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Tarım Bakanı Dursun Oğuz, Cumhuriyet Meclisi Depremle İlgili Hukuki ve Adli Sürecin İzlenmesine İlişkin Oluşturulan Geçici ve Özel Komite Başkanı Oğuzhan Hasipoğlu, YDP Genel Sekreteri Talip Atalay, UBP Milletvekili Hüseyin Çavuş, hukukçular ve danışmanlar yer alıyor.

Adıyaman’da deprem felaketinde yaşamlarını yitiren "Şampiyon Melekler"in devam eden İSİAS Otel soruşturması süreci hakkında bilgi alınacağı ve kurtarma faaliyetlerinde yer alanların ifade vereceği belirtildi.

Benzer haberler

Featured
AHDR, Imagine Barış Akademisi’ni tanıttı 21 Eyl 2026 19:42 Bitcoin 82 bin dolara koşuyor 21 Eyl 2026 19:36 Üstel UBP PM'de açıkladı "Kıbrıs Türk Hava Yolları 2028'de yeniden göklerde olacak" 21 Eyl 2026 19:16 Dışişleri Bakanlığı "Esas çağdışı ve geçersiz olan Kıbrıs Cumhuriyeti'dir" 21 Eyl 2026 19:09 Üstel, geçtiğimiz gün naaşına ulaşılan vatandaşın kimliğini açıkladı 21 Eyl 2026 18:55 Meteoroloji açıkladı: Sağanak yağmurlu ve fırtınalı hava geliyor! 21 Eyl 2026 18:18 Sucuoğlu "Limanlarımızın geleceğiyle ilgili önemli kararların arifesindeyiz" 21 Eyl 2026 18:07 Kar-İş ve Toplu Taşımacılar Birliği "Yarından itibaren tüm okullara öğrenci taşımacılığı yeniden başlıyor" 21 Eyl 2026 18:00 Nöbetçi eczaneler (21 Eylül 2026) 21 Eyl 2026 17:04