Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Bakanlar Kurulu grevi yasakladı, EL-SEN uymama kararı aldı Gemi faciasında yaşamını yitiren Özgür Gönül ve Mahmut Demir'in cenazeleri defnedildi 7. Güneşköy Nar Panayırı iptal edildi Borsa günü yüzde 2,03 değer kaybederek tamamladı TAÇEM’de 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı başladı KTOEÖS, Gazimağusa okullarında yarın öğleden sonra grev yapacak LTB Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu için LTB önünde kayıt noktası oluşturulacak Gemi Faciasını Araştırma Komitesi toplandı Cumhuriyet Meclisi yaz tatilinin sona ermesinin ardından yarın toplanacak Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu sezonunu Robin oyunuyla açıyor Erhürman “Gençlerimizin dünyayla buluşmasını sağlamak için çalışmaya, diyalog ve diplomasiye devam edeceğiz” Meteoroloji Dairesi 8-14 Ekim tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı DİSİ, Kıbrıs Rum yönetimi başkan adayını ilk kez sandıkta belirleyecek “Athienu (Kiracıköy) Ekmeği ve Lokumu" için coğrafi işareti korumalı ürün tescil başvurusu GAÜ Rektörlüğü "Ölüm veya kalıcı sakatlık riski bulunan bir insana tıbbi müdahale yapılmaması kabul edilemez" Güney Kıbrıs’ta işsizlik oranı arttı TDP "DAÜ'deki tartışmalar üniversitenin özerkliği, istikrarı ve şeffaflık açısından ele alınmalı" Nöbetçi eczaneler (7 Ekim 2026) İrlanda’dan KŞK’ye 30 bin euro bağış El-Sen’in Kıb-Tek’teki grevi üçüncü gününde… Tuğcu: “Şu an için bir uzlaşı yok” Bakanlar Kurulu grevi yasakladı, EL-SEN uymama kararı aldı Gemi faciasında yaşamını yitiren Özgür Gönül ve Mahmut Demir'in cenazeleri defnedildi 7. Güneşköy Nar Panayırı iptal edildi Borsa günü yüzde 2,03 değer kaybederek tamamladı TAÇEM’de 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı başladı KTOEÖS, Gazimağusa okullarında yarın öğleden sonra grev yapacak LTB Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu için LTB önünde kayıt noktası oluşturulacak Gemi Faciasını Araştırma Komitesi toplandı Cumhuriyet Meclisi yaz tatilinin sona ermesinin ardından yarın toplanacak Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu sezonunu Robin oyunuyla açıyor Erhürman “Gençlerimizin dünyayla buluşmasını sağlamak için çalışmaya, diyalog ve diplomasiye devam edeceğiz” Meteoroloji Dairesi 8-14 Ekim tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı DİSİ, Kıbrıs Rum yönetimi başkan adayını ilk kez sandıkta belirleyecek “Athienu (Kiracıköy) Ekmeği ve Lokumu" için coğrafi işareti korumalı ürün tescil başvurusu GAÜ Rektörlüğü "Ölüm veya kalıcı sakatlık riski bulunan bir insana tıbbi müdahale yapılmaması kabul edilemez" Güney Kıbrıs’ta işsizlik oranı arttı TDP "DAÜ'deki tartışmalar üniversitenin özerkliği, istikrarı ve şeffaflık açısından ele alınmalı" Nöbetçi eczaneler (7 Ekim 2026) İrlanda’dan KŞK’ye 30 bin euro bağış El-Sen’in Kıb-Tek’teki grevi üçüncü gününde… Tuğcu: “Şu an için bir uzlaşı yok”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

"Herkes için daha adil ve eşit bir dünya inşa edelim"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
"Herkes için daha adil ve eşit bir dünya inşa edelim"
Reklam

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Kutsal ay ramazandan feyz alarak herkes için daha adil ve eşit bir dünya inşa edelim" dedi.

Guterres, ramazan ayı vesilesiyle bir video mesaj yayımladı.

Tüm dünyadaki Müslümanlara en içten dileklerini ileten Guterres, ramazanın tefekkür ve öğrenme ayı olduğunu kaydetti.

İnsanlığın bu ayda hoşgörü ve merhametle bir araya geldiğini belirten Guterres, BM'nin de misyonunun diyalog, birlik ve barışı yaymak olduğunu anımsattı.

Guterres, bu zor zamanlarda düşüncelerinin çatışma bölgesinde olanlar, yerlerinden edilenler ve acı çekenlerle olduğunu dile getirdi.

Ramazan ayında barış, karşılıklı saygı ve dayanışma çağrısında bulunduğunu belirten Guterres, "Kutsal ay ramazandan feyz alarak herkes için daha adil ve eşit bir dünya inşa edelim. Hayırlı ramazanlar" mesajını paylaştı.

Benzer haberler

Dünya
Rusya, veba laboratuvarı çalışanının ölümüne ilişkin açıklama yaptı 7 Eki 2026 14:37 ABD'de idam edilen mahkum Christa Pike hastanede uyandı ve konuştu 7 Eki 2026 09:46 1950'den bu yana görülen en büyük El Nino'nun daha şiddetlisi geliyor 7 Eki 2026 07:56 Nobel Fizik Ödülü'nün sahibi belli oldu 6 Eki 2026 22:05 Fransa'da eylemler nedeniyle liselerde eğitime ara verildi 6 Eki 2026 21:58 Kenya'da ilk Ebola vakası doğrulandı 6 Eki 2026 15:10 Nijerya'da askeri uçak kazası nedeniyle 3 günlük "ulusal yas" ilan edildi 6 Eki 2026 09:40 Sibirya’da gizemli zatürre vakasının temaslılarında COVID-19 ve rinovirüs çıktı 6 Eki 2026 09:05 Rusya'da veba araştırmacısının şüpheli ölümü ABD'yi alarma geçirdi 6 Eki 2026 08:32