Her Daim Doğa Dostları paydaş örgütlerle Salamis’te temizlik yaptı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Her Daim Doğa Dostları, paydaş örgütlerle birlikte Salamis Ormanı’nda temizlik yaptı.
5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında, Her Daim Doğa Dostları ile paydaş örgütler, Yeniboğaziçi Belediyesi, Peyzaj Mimarları Odası, Kıbrıs Sulak Alan Topluluğu, Karpaz Dostları Derneği, Slow Food Salamis ve Sakin Yaşam Platformu, “Önce doğa bayram etmeli” sloganı eşliğinde Salamis Ormanı baştankara kuş yuvalarının olduğu koruluklarda temizlik yaptı.
Etkinliğe katılarak destek veren Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, Her Daim Doğa Dostları’na ve paydaş örgütlere doğaya karşı gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etti.
Etkinliğin ardından katılımcılara Yeniboğaziçi Belediyesi tarafından yerel ürünlerden oluşan kahvaltı ikram edildi.
Her Daim Doğa Dostları Başkanı Yusuf Şentuğ, paydaş örgütlerle birlikte doğa için çaba sarf etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, desteklerinden ötürü Yeniboğaziçi Belediyesi Başkanı Katip Demir ve Belediye emekçilerine teşekkür etti.
Etkinliğe katılarak destek veren Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, Her Daim Doğa Dostları’na ve paydaş örgütlere doğaya karşı gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etti.
Etkinliğin ardından katılımcılara Yeniboğaziçi Belediyesi tarafından yerel ürünlerden oluşan kahvaltı ikram edildi.
Her Daim Doğa Dostları Başkanı Yusuf Şentuğ, paydaş örgütlerle birlikte doğa için çaba sarf etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, desteklerinden ötürü Yeniboğaziçi Belediyesi Başkanı Katip Demir ve Belediye emekçilerine teşekkür etti. Benzer haberler
Featured
Akaryakıt fiyatlarına bir ay olmadan ikinci zam!
KTTB “Batı Nil Virüsü’ne karşı mücadelede sivrisinek kontrolü esas”
Gemi faciasının araştırılması amacıyla Meclis'te araştırma komitesi kuruldu
Cumartesi günü iki bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek
İncirli “Bu kadar sarsıcı bir olaydan sonra her şey aynıymış gibi devam etme hakkımız yoktur”
Arıklı "Limandaki kalabalık dolduruşa getirildi, ölüm üzerinden siyaset yapıldı"
Barçın "Fırsatçılık kokan yasa, ülke gündemi ve yaşanılan acılar üzerine uygun değil"
Karaoğulları "Türkiye'den getirilen 25 öğretmen, buradaki binlerce öğretmen adayına hakarettir"
Savaşan “Karma oy sistemi suistimal edilerek ‘sektör’ oluşturuldu"


