Helin Reessur’un katiline verilecek cezanın açıklanması yarına ertelendi!

Voice Kıbrıs Haber
İskele’de hunharca katledilen Zehie Helin Reessur’un katli Sefer Buğra Altundağ’a verilecek cezanın açıklaması yarına ertelendi.
İskele Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hasan Dağlı, sanığın avukatının itirazı üzerine davayı yarın saat 10.30’a erteledi.
İskele Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Altundağ’ı, tasarlayarak ve planlayarak adam öldürme dahil 5 davadan da oy birliğiyle suçlu bulup, mahkum etti.
Kararın açıklanması amacıyla 10 dakika ara verilen oturumun ardından sanığın avukatı, sanık ile ilgili Sosyal Tahkikat Raporu hakkında itiraz yaptı.
Savcı Emine Taşkın da, sanığın kişisel durumu ile ilgili belge konusundaki itirazı “sürpriz” olarak niteledi.
Taşkın, çıkışta TAK muhabirinin sorusu üzerine belgenin 24 yaş ve altı kişiler için sunulduğunu ifade etti.
Mahkeme, sosyal tahkikat raporu sunulması için yarına ertelendi.
Karar sonrası aileler arasında mahkeme bahçesinde sözlü tartışma çıktı.
Polis güvenlik önlemleri içerisinde aileleri ayrı ayrı mahkemelerden çıkardı.
Benzer haberler
Featured
Gazimağusa Belediyesi, ileri yaş grubu bireylere yönelik hizmet alanlarını genişletiyor
Fransa'daki makarnalarda ağır metal tehlikesi
Yunanistan'da bir haftada Batı Nil virüsü nedeniyle 6 kişi öldü
Limasol'daki denizde görülen kirlilik bugün düzenlenecek toplantıda ele alınacak
İzcan “Eğitim alanında yeterli gelişmeyi gösteremeyen ulusların, çağdaş yaşamı yakalaması mümkün değildir"
Mesarya Belediyesi 2. Uluslararası Kültür, Sanat ve Spor Festivali, pazartesi başlıyor
Liderler 2 Eylül’de tekrar görüşecek
Güney Kıbrıs MS hastalığıyla ilgili yeni bir ulusal plan hazırladı
Nöbetçi eczaneler (27 Ağustos 2026)


