Hayatının fırsatını bir küfürle kaçırdı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA’da staja başlayan bir kişi, kurumun üst düzey yetkilisi olduğunu bilmediği bir kişiye Twitter’da küfür edince kovuldu.
Naomi H. adlı kullanıcı, staja kabul edilişini Twitter’da “Herkes lanet olası çenesini kapasın. (Shut the f…. up) NASA’da staja kabul edildim” diye müjdeledi.
Mesaj, Twitter’da çok ilgi görünce NASA’dan da sorumlu Ulusal Uzay Konseyi üyesi Homer Hickam, Naomi H’ye “Kullandığınız dile dikkat edin” diye cevap yazdı.
Naomi H, kim olduğunu bilmediği Hickam’a bir küfür savurup “Ben NASA’da çalışıyorum” diye cevap verdi.
Homer Hickam, Naomi’ye “Ben de NASA’dan sorumlu Ulusal Uzay Konseyi’nde çalışıyorum” cevabını verince mesaj silindi.
Hickam, özür dileyen Naomi’nin stajını kaybetmesinde rolü olmadığını belirterek “Benim kimseyi işe alma ya da kovma yetkim yok. CV’sine baktım. Eminim uzay ve havacılık sektöründe iyi bir iş bulacaktır. Bu olay siciline geçmeyecek” diye konuştu.
Benzer haberler
Dünya
78 ton altın bir günde yer değiştirdi
New York’ta ilkokul ve ortaokul öğrencilerine derste yapay zeka yasağı
Mısır'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi öldü
Nepal ve Çin'de hayatını kaybedenlerin sayısı bini aştı
Starship 1 aydan sonra okyanustan çıkarıldı
Polonya'da ilkokullarda telefon yasağı getirildi
Bahreyn'de halka en yakın güvenli yere gitme çağrısı yapıldı
Belçika'da kayıtlara geçen en sıcak yaz yaşandı
İran "Hiçbir saldırıyı karşılıksız bırakmayız"


