Hatay'da 4.8 büyüklüğünde deprem
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD'ın açıklamalarına göre, şimdiye kadar can ve mal kaybı yaşanmadı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, saat 05.32'de merkez üssü Hatay'ın Kırıkhan ilçesi olan 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Yerin 8.28 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem, kent merkezinde de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.
YERLİKAYA: TARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
TC İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Bakan Yerlikaya, depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileğinde bulundu.
AFAD'DAN AÇIKLAMA
Deprem sonrası ilk resmi açıklama Hatay AFAD'dan geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, ilk bilgilere göre can ve mal kaybının olmadığı duyuruldu.
Benzer haberler
Featured
İngiltere'de kene alarmı: Şehir merkezlerinde de var
Panda diplomasisi geri döndü: Birkaç gün içinde ulaşacaklar
Döviz piyasalarında günün son rakamları (25 Eylül 2026)
İran "Olası saldırı durumunda farklı silahlar kullanacağız"
Endonezya'da 13 Eylül'de alabora olan feribottaki 52 kişinin cesedine ulaşıldı
Volkswagen Grubu 2,8 milyon aracı geri çağıracak
Halkın Partisi’nde milletvekili adaylığı başvuruları 28 Eylül’de başlıyor
Lefkoşa Sanat Merkezi’nde iki sergi açılışı birden yapılacak
Oymen "Gıda güvenliğinde yapılan her ihmal toplum sağlığını riske atıyor"



