Haspolat kavşağı hafta sonu trafik akışına kapalı

Voice Kıbrıs Haber
Haspolat kavşağı, üst geçitle ilgili inşaat çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın günde yaklaşık 9 saat süreyle trafik akışına kapalı olacak.
Karayolları Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, inşaatı devam eden üst geçit projesi kapsamındaki çalışmalar nedeniyle inşaatın yapıldığı kesimin, hafta sonu süresince 08.00-17.00 saatleri arasında trafik akışına kapalı olacağı duyuruldu.
Çalışmaların yapıldığı zaman diliminde trafik akışı Lefkoşa-Gazimağusa istikametinde, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi önündeki yoldan, Gazimağusa-Lefkoşa istikametinde ise Haspolat kavşağı bağlantılı alt geçitten sağlanacak.
Açıklamada, bu güzergâhları kullanacak sürücülerin can ve mal güvenliği açısından dikkatli ve yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
BRTK
Benzer haberler
Featured
Ertuğruloğlu “Bu halkın ne istediğini en iyi bu halkın tarihi söyler”
Ali Nesim Kısa Öykü Yarışması’nda dereceye girenler açıklandı
Almanya'nın BM Güvenlik Konseyi geçici üyeliğine seçilememesi tartışma konusu oldu
Bir haftada 55 kaza, 31 yaralı!
Üniversiteler Arası 2. Ali Nesim Kısa Öykü Yarışması sonuçları açıklandı
Türkiye'de işsizlik yüzde 0,1 arttı
DAÜ Müzik Öğretmenliği Programı Yetenek Sınavı 17-20 Haziran tarihleri arasında yapılacak
16. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Bahar Şenlikleri devam ediyor
Güvercinlik bölgesinde çıkan yangın kontrol altına alındı


