Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Meteoroloji Dairesi: Sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor Nöbetçi eczaneler (10 Haziran 2026) Erdoğan "Kıbrıs Adası'nda fitne ateşi yakılmak isteniyor. Kimse macera peşinde koşmasın" Üstel "Bölgede yeni gerilimler yaratmaya çalışan herkes bilmelidir ki bunun bedelini çok ağır öder" Esnek Toplu Taşıma Sistemi'nde gün ve saatler yeniden düzenlendi İncirli "Seçim tarihi belirlendikten sonra yeni dönem vizyonumuzu kamuoyuyla paylaşacağız" Belçika'da kara para aklama operasyonu: 8 milyon euroya el konuldu Yüksekbaş “Ülkenin yönetimine talibiz” Şenkul “Çarşımızı daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz” Trump'tan İran'a tehdit "Bedelini ödemek zorunda kalacaklar" Çiftçi “İnşallah karşılıklı atacağımız adımlarla, bu iş birliğini, güç birliğini daha da geliştirmiş, pekiştirmiş olacağız” Arnavutluk'ta turizm projesine karşı protestolar devam ediyor KSTÜ Sahte Diploma Davası ertelendi: Sanığın sağlık durumu doktordan dinlenecek Sekiz yıl sonra ilk: AYB’den Türkiye'ye 200 milyon euro kaynak Erdoğan "Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin ve Kıbrıs Türkü'nün hak ve hukukuna kast edilirse cevabımız çok sert olur" Oymen “Gıda güvenliği ihmal kaldırmaz" Güney Kıbrıs’ta kumarhanelerden devlet bütçesine 166 milyon euro katkı Tabipler Birliği Dünya Çevre Günü Etkinliği gerçekleştirdi Seral Fırat Halkın Partisi'ne katılıyor KTEMB “Elektrik sektörü stratejik bir konuma taşındı, nitelikli elektrik iş gücü ihtiyacı fazla” Meteoroloji Dairesi: Sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor Nöbetçi eczaneler (10 Haziran 2026) Erdoğan "Kıbrıs Adası'nda fitne ateşi yakılmak isteniyor. Kimse macera peşinde koşmasın" Üstel "Bölgede yeni gerilimler yaratmaya çalışan herkes bilmelidir ki bunun bedelini çok ağır öder" Esnek Toplu Taşıma Sistemi'nde gün ve saatler yeniden düzenlendi İncirli "Seçim tarihi belirlendikten sonra yeni dönem vizyonumuzu kamuoyuyla paylaşacağız" Belçika'da kara para aklama operasyonu: 8 milyon euroya el konuldu Yüksekbaş “Ülkenin yönetimine talibiz” Şenkul “Çarşımızı daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz” Trump'tan İran'a tehdit "Bedelini ödemek zorunda kalacaklar" Çiftçi “İnşallah karşılıklı atacağımız adımlarla, bu iş birliğini, güç birliğini daha da geliştirmiş, pekiştirmiş olacağız” Arnavutluk'ta turizm projesine karşı protestolar devam ediyor KSTÜ Sahte Diploma Davası ertelendi: Sanığın sağlık durumu doktordan dinlenecek Sekiz yıl sonra ilk: AYB’den Türkiye'ye 200 milyon euro kaynak Erdoğan "Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin ve Kıbrıs Türkü'nün hak ve hukukuna kast edilirse cevabımız çok sert olur" Oymen “Gıda güvenliği ihmal kaldırmaz" Güney Kıbrıs’ta kumarhanelerden devlet bütçesine 166 milyon euro katkı Tabipler Birliği Dünya Çevre Günü Etkinliği gerçekleştirdi Seral Fırat Halkın Partisi'ne katılıyor KTEMB “Elektrik sektörü stratejik bir konuma taşındı, nitelikli elektrik iş gücü ihtiyacı fazla”
Dolar
Euro
Sterlin

Hasan Sungur'un acı günü!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Hasan Sungur'un acı günü!

K-Pet Birinci Lig'de bugün Girne Halk Evi ile Esentepe arasında oynanması gereken mücadele, Esentepe futbolcusu Hasan Sungur'un ailesinden iki kişinin vefat etmesi üzerine ertelendi.

Türkiye’de yaşayan ailesini ziyarete giden Hüseyin Sungur, sobadan çıkan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Hüseyin Sungur’un Trabzon’da yaşayan 77 yaşındaki anneannesi Kıymet Soyyiğit de olayda hayatını kaybederken, 28 yaşındaki Alparslan Sungur’un hastanedeki tedavisi sürüyor… Trabzon’un Araklı ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen biri Kıbrıslı Türk 2 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise hastaneye kaldırıldı. Anadolu Ajansının haberine göre, Araklı Merkez Mahallesi’nde ikamet eden 77 yaşındaki Kıymet Soyyiğit’ten haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi… Habere göre eve giden polis ve sağlık ekipleri, sobadan sızan gazdan etkilenen Kıymet Soyyiğit ile torunları 25 yaşındaki Hüseyin ve 28 yaşındaki Alparslan Sungur’u hareketsiz yatarken buldu… Olayda Esentepe’de yaşayan Hüseyin Sungur ile Trabzon’da yaşayan anneanne Kıymet Soyyiğit’in hayatını kaybettiği belirlendi. Ambulansla Hastaneye kaldırılan Alparslan Sungur’un tedavisinin sürdüğü açıklandı… Anneanne ve torununun cenazeleri yarın Araklı’da defnedilecek… Bu arada, Esentepe’de de yas var… Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan sosyal medya hesabından üzüntülerini dile getirdi. Erdoğan, “Sözün bittiği yer. Biri komada birini tanrı yanına aldı. Alparslan Sungur’a acil şifalar diliyorum. Hüseyin Sungur’un mekanı cennet olsun. Melekler yoldaşın olsun Hüseyin" yazdı.

Benzer haberler

Featured
Meteoroloji Dairesi: Sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor 2026-06-10 17:19:00 Nöbetçi eczaneler (10 Haziran 2026) 2026-06-10 15:54:00 Erdoğan "Kıbrıs Adası'nda fitne ateşi yakılmak isteniyor. Kimse macera peşinde koşmasın" 2026-06-10 15:50:00 Üstel "Bölgede yeni gerilimler yaratmaya çalışan herkes bilmelidir ki bunun bedelini çok ağır öder" 2026-06-10 15:46:00 Esnek Toplu Taşıma Sistemi'nde gün ve saatler yeniden düzenlendi 2026-06-10 15:41:00 İncirli "Seçim tarihi belirlendikten sonra yeni dönem vizyonumuzu kamuoyuyla paylaşacağız" 2026-06-10 15:34:00 Belçika'da kara para aklama operasyonu: 8 milyon euroya el konuldu 2026-06-10 15:31:00 Yüksekbaş “Ülkenin yönetimine talibiz” 2026-06-10 15:26:00 Şenkul “Çarşımızı daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz” 2026-06-10 15:21:00