Harmancı "Yağan yağmurda hiç bir yolumuz kapanmadı"

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Lefkoşa'ya 1 saat içinde 35 kg yağış düştüğünü belirterek "Kısa sürede yağan bu yağış rutin dönemlerde yollarımızın kapanmasına ve araç trafiğimizi oldukça aksamasına yol açarken ilk kez hiç bir yolumuzun kapanmadığı bir yağış yaşadık. " dedi.
Açıklama şu şekilde:
"KKTC meteoroloji dairesinden Lefkoşa’ya 1 saat içerisinde 35 kg yağış düştüğü bilgisini aldık.
Kısa sürede yağan bu yağış rutin dönemlerde yollarımızın kapanmasına ve araç trafiğimizi oldukça aksamasına yol açarken ilk kez hiç bir yolumuzun kapanmadığı bir yağış yaşadık.
Sanayi bölgesinde ( Doktoroğlu önü ) henüz tamamlanmamış hattımız mevcut hali ile bile çok iyi bir çalışma sergiledi. Diğer yaptığımız tüm çalışmaların da verimini aldık.
Sanayi bölgesi drenaj projesi tamamlanınca kapsamlı bir çalışma da Başbakanlık ışıklarına yapılacak.
Elbette kısa süreliğine bazı ilk an sorunları yaşansa da genel olarak bu orandaki bir yağışı yapılan çalışmalar neticesinde ilk kez herhangi bir yolu kapatmadan atlatmayı başardık.
Henüz istediğimiz noktada değiliz ama başladığımız noktanın uzağındayız."
(Voice of the Island)
Benzer haberler
Featured
Kapadokya'da peribacası çöktü. Ölü ve yaralılar var
Mağusa Kitap ve Üretim Festivali yarın başlıyor
Sonay Adem ölümünün 8’inci yıl dönümünde kabri başında anıldı
21 bini aşkın hasta ve yaralı tedavi için Gazze'den çıkmayı bekliyor
Cumhuriyet Bayramı ilçelerde törenlerle kutlandı
ABD'deki nükleer laboratuvarda yangın çıktı, yetkililer alarma geçti
KKTC Basketbol altyapı liglerinde yeni sezon takvimi belli oldu
Erdoğan "Türkiye Cumhuriyeti'ni çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız"
11 Eylül ve Maduro davalarının yargıcı Alvin Hellerstein hayatını kaybetti




