Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Garibabadi "Trump'ın Hürmüz Boğazı'na ilişkin yanılgısı yakında düzeltilecek" Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) "Virüs olağanüstü bir hızla yayılıyor" El Nino'nun rekor kıracak şiddete ulaşma olasılığı yüksek Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Ağustos 2026) Trump, Hürmüz Boğazı'nı "ABD toprağı" olarak gösteren bir görsel paylaştı İngiltere’deki şiddetli kuraklık uydu görüntülerine yansıdı Öztürkler “KKTC’nin demokrasisi, huzuru ve güvenliği tercih nedenidir” Tüketiciler Derneği, Sağlık Bakanlığı’nı tütün yasasını kumarhanelerde uygulamaya çağırdı “Mağusa Baykal Tüneli” belgeselinin lansmanı yapıldı Özdenefe "Abi siyaseti değil, ülkeyi yönetecek ciddiyet lazım" Yüzyılın tutulması geliyor: Gündüz tam 6 dakika boyunca geceye dönecek Borsa günü yatay seyirle kapattı Hasipoğlu "Öneri Cumhuriyet Meclisi'nin ilk olağanüstü oturumunda gündeme gelebilecek" “Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Önerisi” komitede bir kez daha onaylandı Rusya'dan Google, Telegram ve Microsoft'a para cezası YÖDiD'den TC üniversitelerine yerleşen öğrencilere başvuru süreci hakkında bilgi Serdaroğlu “Okullarımızda güvenlik taşerona bırakılamaz” YÖDAK "Kontenjanlar yüzde 5,85 arttı, yerleşen aday sayısı yüzde 0,28 azaldı" CTP "Seçim arifesinde siyasi hesaplaşmanın parçası olmayacağız" Üstel "Ülke nüfusu 500 bin civarında" Garibabadi "Trump'ın Hürmüz Boğazı'na ilişkin yanılgısı yakında düzeltilecek" Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) "Virüs olağanüstü bir hızla yayılıyor" El Nino'nun rekor kıracak şiddete ulaşma olasılığı yüksek Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Ağustos 2026) Trump, Hürmüz Boğazı'nı "ABD toprağı" olarak gösteren bir görsel paylaştı İngiltere’deki şiddetli kuraklık uydu görüntülerine yansıdı Öztürkler “KKTC’nin demokrasisi, huzuru ve güvenliği tercih nedenidir” Tüketiciler Derneği, Sağlık Bakanlığı’nı tütün yasasını kumarhanelerde uygulamaya çağırdı “Mağusa Baykal Tüneli” belgeselinin lansmanı yapıldı Özdenefe "Abi siyaseti değil, ülkeyi yönetecek ciddiyet lazım" Yüzyılın tutulması geliyor: Gündüz tam 6 dakika boyunca geceye dönecek Borsa günü yatay seyirle kapattı Hasipoğlu "Öneri Cumhuriyet Meclisi'nin ilk olağanüstü oturumunda gündeme gelebilecek" “Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Önerisi” komitede bir kez daha onaylandı Rusya'dan Google, Telegram ve Microsoft'a para cezası YÖDiD'den TC üniversitelerine yerleşen öğrencilere başvuru süreci hakkında bilgi Serdaroğlu “Okullarımızda güvenlik taşerona bırakılamaz” YÖDAK "Kontenjanlar yüzde 5,85 arttı, yerleşen aday sayısı yüzde 0,28 azaldı" CTP "Seçim arifesinde siyasi hesaplaşmanın parçası olmayacağız" Üstel "Ülke nüfusu 500 bin civarında"
Dolar
Euro
Sterlin

Hakan Muhtaroğlu aday olduğunu açıkladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Hakan Muhtaroğlu aday olduğunu açıkladı
Reklam

Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nde 1 Şubat’ta yapılacak olağanüstü genel kurulda Hakan Muhtaroğlu aday olduğunu açıkladı.

Muhtaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi : “Yaklaşık 20 yıldır hakemlik ve 13 yıldır da Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nde yönetim kurulu üyesi olarak camiamıza hizmet ettim. Bu kutsal ve değerli görevlerin vermiş olduğu tecrübe ile derneğimizin 1 Şubat 2023’te yapacağı Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’da başkan adaylığımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hakemlik zor zanaat, çünkü adaleti sağlamak dünyanın en zor işi. Bu işi aşkla, sevgiyle ve sabırla yapamayan da bu camiada çok uzun süre geçiremiyor. Bizlerin de dernek olarak en önemli görevlerinden biri bu değerli görevi üstlenecek hakem arkadaşlara adalet duygusunu aşılamak ve hakemliği özellikle yeni nesle ve gençliğe sevdirmektir. Bu bağlamda da eski hakemler, mevcut hakemler ve yeni hakemlerin birbirileri ile kaynaşması, birlikte vakit geçirmesi, tecrübe ve deneyimlerini paylaşması çok değerlidir. Bu ortamı sağlayacak olan yegâne ortam da derneğimizin çatısının altıdır.

Derneğimiz çok değerlidir ve bu değeri daha da artırmak bizlerin elindedir. Sadece hakları korumak değil, tüm camiamızı bir araya getirmek, birlik ve bütünlüğü sağlamak, tek ses olmak bizim temel prensiplerimiz arasında yer alacaktır. Hayata geçireceğimiz projelerle hakem camiasının önünü ne kadar açabilirsek, camiamızın şartlarını ne kadar iyileştirebilirsek bizler için kardır. Bu bağlamda da gerek sosyal, gerek mali, gerekse de proje bazında yönetim kurulunda yer alacak olan arkadaşlarımızla birlikte ciddi mesai harcayarak derneğimizi daha iyi bir konuma getirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Görev süremiz içerisinde başta federasyonumuz, kulüplerimiz, antrenörlerimiz, futbolcularımız ve spor basınımız olmak üzere tüm paydaşlarımız ile iyi iletişim içerisinde olarak, sorunların çözümü konusunda katkı koyma planı içerisinde olduğumuzu ve futbol gemisinin en temel taşlarından olan hakemlik müessesesinin vizyonunu daha da yukarıya çekme gayreti içerisinde olacağımızı buradan tüm camiama duyururum.”

Benzer haberler

Spor
Klasikler gece rallisinde buluştu 18 Ağu 2026 12:50 15. Pulya Festivali Sporting Yarışması'nda dereceye girenler belirlendi 18 Ağu 2026 10:51 Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı ile Kıbrıs Türk Gençlik Meclisi Futbol Takımı dostluk maçı yapacak 17 Ağu 2026 15:43 Merhum Önder Ecesoy anısına tavla turnuvası düzenlendi 15 Ağu 2026 10:04 Lionel Messi futbolu bırakıyor mu? 13 Ağu 2026 09:52 Klasikler gece rallisinde buluşacak 11 Ağu 2026 13:40 Badminton turnuvası öncesi maymun alarmı 11 Ağu 2026 08:36 3.Zafer Doğan Anı Rallisi’nde kazanan Doğan-Mulla ikilisi 10 Ağu 2026 21:32 Hafta sonu Lefkoşa’da ralli heyecanı yaşanacak 7 Ağu 2026 18:48