Hakan Çalhanoğlu'ndan Chelsea açıklaması

Voice Kıbrıs Haber
Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen ve Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından 4 ay futboldan men edilen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Chelsea'ye transfer olacağına ilişkin basına hiçbir şey söylemediğini belirtti.
Hakan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Chelsea ile ilgili basına hiçbir açıklama yapmadım. Hiçbir bir Türk gazeteciyle ne mahkeme kararı ne de geleceğime ilişkin konuştum" ifadelerini kullandı.
FIFA tarafından geçen yıl ocak ayında alınan karar ile Trabzonspor'a karşı sözleşme maddelerini yerine getirmediği gerekçesiyle hatalı bulunan Hakan Çalhanoğlu'na, 4 ay futboldan men cezası verilmişti. CAS ise 2 Şubat'ta milli futbolcuya verilen cezayı onamıştı.
Olay sonrası İngiliz kulübü Chelsea'nin, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu transfer edeceği iddia edilmişti.
Kaynak: NTV
Benzer haberler
Spor
Geleneksel 4'üncü Eybil Efendi Polis Salon Futbol Turnuvası finali yapıldı
KTSYD'nin "Yılın Başarılıları" ödülleri sahiplerini buldu
Eybil Efendi Polis Futsal Turnuvası başladı
28’inci Naci Talat Halı Saha Anı Futbol Turnuvası başladı
Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği çeşitli etkinliklerle devam ediyor
FIFA 2026'da ilk çeyrek finalist Fas
Ada, Slovenya’da Balkan ikincisi oldu!
14 saat yüzen Aysu Türkoğlu Japonya açıklarında rekor kırdı
Civisilli ve Misk anısına düzenlenen turnuva tamamlandı



