Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bir öneri ile üç yasa tasarısını görüştü Hollanda'da sıcak hava dalgası sebebiyle 8 bölgede "kırmızı kod" uyarısı verildi Savaşan "Güçlü ve sürdürülebilir bir sağlık sistemi için çalışmalar kararlılıkla sürdürülecek" Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Haziran 2026) Pekin'in en yüksek gökdelenine küçük uçak çarptı TDP "Böbrek nakli hastalarının ilaç temininde risk oluşmamalı" “Yarım Kalan Bir Tuvalden – II” sergisinden elde edilen gelir Çocuk Onkoloji Servisi’ne bağışlandı Çavuşoğlu "İnsanlık, tarihin en hızlı teknolojik dönüşüm süreçlerinden birini yaşıyor" Erenköy-Karpaz Belediyesinden plajda “Yaz’a Enerji Kat”etkinlikleri… Sağlık Hizmetleri Dairesi Yasa Tasarısı Genel Kurul’un gündemine sevk edildi Taçoy, AKPA’da göçmen ve mültecilerin sağlık hizmetlerine erişimi konusunu gündeme taşıdı Borsa günü yüzde 0,10 değer kazanarak tamamladı KIB-TEK Lefke Hizmet Binası için yapım sözleşmesi imzalandı Alas "Hükümet ülkeyi alanda çökertti" ECB "Euro Bölgesi'nde tüketicilerin kısa vadeli enflasyon beklentileri geriledi" Atandan UBP ve CTP'ye "Aday bulmakta sıkıntı mı yaşadınız?" Kadir İnanır hayatını kaybetti Kıbrıslı Yazar Fulya Adalıer Canbolat'tan iki kitap… İncirli “Naci Talat’ın mirası akılla, örgütle ve kesintisiz mücadeleyle ilerleyecek” Meteoroloji Dairesi en son hava durumu tahminlerini açıkladı! Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bir öneri ile üç yasa tasarısını görüştü Hollanda'da sıcak hava dalgası sebebiyle 8 bölgede "kırmızı kod" uyarısı verildi Savaşan "Güçlü ve sürdürülebilir bir sağlık sistemi için çalışmalar kararlılıkla sürdürülecek" Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Haziran 2026) Pekin'in en yüksek gökdelenine küçük uçak çarptı TDP "Böbrek nakli hastalarının ilaç temininde risk oluşmamalı" “Yarım Kalan Bir Tuvalden – II” sergisinden elde edilen gelir Çocuk Onkoloji Servisi’ne bağışlandı Çavuşoğlu "İnsanlık, tarihin en hızlı teknolojik dönüşüm süreçlerinden birini yaşıyor" Erenköy-Karpaz Belediyesinden plajda “Yaz’a Enerji Kat”etkinlikleri… Sağlık Hizmetleri Dairesi Yasa Tasarısı Genel Kurul’un gündemine sevk edildi Taçoy, AKPA’da göçmen ve mültecilerin sağlık hizmetlerine erişimi konusunu gündeme taşıdı Borsa günü yüzde 0,10 değer kazanarak tamamladı KIB-TEK Lefke Hizmet Binası için yapım sözleşmesi imzalandı Alas "Hükümet ülkeyi alanda çökertti" ECB "Euro Bölgesi'nde tüketicilerin kısa vadeli enflasyon beklentileri geriledi" Atandan UBP ve CTP'ye "Aday bulmakta sıkıntı mı yaşadınız?" Kadir İnanır hayatını kaybetti Kıbrıslı Yazar Fulya Adalıer Canbolat'tan iki kitap… İncirli “Naci Talat’ın mirası akılla, örgütle ve kesintisiz mücadeleyle ilerleyecek” Meteoroloji Dairesi en son hava durumu tahminlerini açıkladı!
Dolar
Euro
Sterlin

Haftalık trafik raporu: 1 ölü 18 yaralı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Haftalık trafik raporu: 1 ölü 18 yaralı

KKTC’de son bir hafta içerisinde 72 trafik kazası meydana gelirken bu kazalarda 1 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’nın haftalık trafik raporuna göre, 20-26 Ocak tarihleri arasında meydana gelen kazalarda 725 bin 400 TL’lik maddi hasar oluştu. Kaza nedenleri; süratli araç kullanmak (18), kavşakta durmamak (17), dikkatsiz sürüş, (17), yakın takip (12) ve diğer etkenler (8)  olarak sıralanırken, kazaların 30’u Lefkoşa, 21’i Gazimağusa, 12’si Girne, 5’i Güzelyurt ve 4’ü de İskele’de meydana geldi. Aynı dönemde ülke geneline gerçekleştirilen trafik kontrollerinde, kontrol edilen 6 bin 650 araç sürücüsünden 769’u hakkında ileri işleme gidildi. Aleyhinde işlem yapılan araç sürücülerinin ihlal ettikleri kurallara göre dağılımı şöyle açıklandı: “150’si seyir halinde cep telefonu ile konuşmak, 135’i süratli araç kullanmak, 105’i seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak, 69’u trafik levha ve işaretlerine uymamak, 26’sı sigortasız veya kapsamı dışında araç kullanmak, 24’ü dikkatsiz sürüş yapmak, 21’i muayenesiz araç kullanmak, 12’si sürüş ehliyetsiz araç kullanmak, 9’u alkollü araç kullanmak, 5’i tehlikeli sürüş yapmak, 4’ü ‘A’ yol kullanma izinsiz araç kullanmak, 4’ü ‘B’ özel işletme izinsiz araç kullanmak, 4’ü tonajından fazla veya tehlikeli yük taşımak, 3’ü trafik ışıklarına uymamak, 1’i takside taksimetre bulundurmamak veya yolcu taşıdığı sırada taksimetreyi çalıştırmamak veya hileli çalıştırmak ve 197’si diğer trafik suçları.” (TAK)

Benzer haberler

Featured
Hollanda'da sıcak hava dalgası sebebiyle 8 bölgede "kırmızı kod" uyarısı verildi 2026-06-26 21:40:51 Savaşan "Güçlü ve sürdürülebilir bir sağlık sistemi için çalışmalar kararlılıkla sürdürülecek" 2026-06-26 21:21:45 Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Haziran 2026) 2026-06-26 21:18:56 Pekin'in en yüksek gökdelenine küçük uçak çarptı 2026-06-26 20:50:30 TDP "Böbrek nakli hastalarının ilaç temininde risk oluşmamalı" 2026-06-26 20:46:10 “Yarım Kalan Bir Tuvalden – II” sergisinden elde edilen gelir Çocuk Onkoloji Servisi’ne bağışlandı 2026-06-26 20:38:32 Çavuşoğlu "İnsanlık, tarihin en hızlı teknolojik dönüşüm süreçlerinden birini yaşıyor" 2026-06-26 20:25:26 Erenköy-Karpaz Belediyesinden plajda “Yaz’a Enerji Kat”etkinlikleri… 2026-06-26 19:56:38 Sağlık Hizmetleri Dairesi Yasa Tasarısı Genel Kurul’un gündemine sevk edildi 2026-06-26 19:42:11