Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
64 yıl sonra bir ilk: Trump, Şi'yi uçağın kapısında karşıladı Altında 4 bin 300 dolar barajı yıkıldı Ukrayna'da gıda ve su krizi: Halk bahçe otlarıyla besleniyor Döviz kurlarında son durum (24 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (24 Eylül 2026) Nijerya Ebola salgını nedeniyle yüksek alarm durumuna geçti Guterres "Tahrip olmuş ve sağlıksız bir gezegende kalkınma olamaz" Dev El Nino: 6 ay içinde 450 binden fazla ölüm öngörülüyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Eylül 2026) İran Cumhurbaşkanı, BM Genel Kurulu'nda "diplomasiye hazırız ancak savaştan korkmuyoruz" mesajı verdi 23 bin yıllık ayak izleri: İlk insanlar dev mamutlarla birlikte yürümüş Borsa günü yüzde 0,40 değer kazanarak tamamladı Gazimağusa'da robotik ve yazılım tanıtım etkinliği düzenleniyor Yeltekin “Haber ihbar kabul edilip, soruşturma açılmalı” Üstel "Sağlıkta devrim yarattık” Başçeri "Türkiye, KKTC’de sağlık sektörüne yaklaşık 1 milyar 485 milyon TL'lik kaynak tahsis etti" Dinçyürek “Halk talep etti, biz yaptık” Küresel borçlar 2026'nın ilk yarısında 365 trilyon doları aştı Afet ve acil durumlarda, özel gereksinimli bireylere yönelik müdahale sistemi için çalışma başlatıldı Ataoğlu “KKTC’nin turizm ve ekonomik potansiyelini daha geniş çevrelere tanıtıyoruz” 64 yıl sonra bir ilk: Trump, Şi'yi uçağın kapısında karşıladı Altında 4 bin 300 dolar barajı yıkıldı Ukrayna'da gıda ve su krizi: Halk bahçe otlarıyla besleniyor Döviz kurlarında son durum (24 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (24 Eylül 2026) Nijerya Ebola salgını nedeniyle yüksek alarm durumuna geçti Guterres "Tahrip olmuş ve sağlıksız bir gezegende kalkınma olamaz" Dev El Nino: 6 ay içinde 450 binden fazla ölüm öngörülüyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Eylül 2026) İran Cumhurbaşkanı, BM Genel Kurulu'nda "diplomasiye hazırız ancak savaştan korkmuyoruz" mesajı verdi 23 bin yıllık ayak izleri: İlk insanlar dev mamutlarla birlikte yürümüş Borsa günü yüzde 0,40 değer kazanarak tamamladı Gazimağusa'da robotik ve yazılım tanıtım etkinliği düzenleniyor Yeltekin “Haber ihbar kabul edilip, soruşturma açılmalı” Üstel "Sağlıkta devrim yarattık” Başçeri "Türkiye, KKTC’de sağlık sektörüne yaklaşık 1 milyar 485 milyon TL'lik kaynak tahsis etti" Dinçyürek “Halk talep etti, biz yaptık” Küresel borçlar 2026'nın ilk yarısında 365 trilyon doları aştı Afet ve acil durumlarda, özel gereksinimli bireylere yönelik müdahale sistemi için çalışma başlatıldı Ataoğlu “KKTC’nin turizm ve ekonomik potansiyelini daha geniş çevrelere tanıtıyoruz”
Dolar
Euro
Sterlin

Güvenlik kamerası kurulumuyla ilgili son başvuru 23 Ekim

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Güvenlik kamerası kurulumuyla ilgili son başvuru 23 Ekim
Reklam

Başbakanlık Kent Güvenlik Sistemleri Kurulu, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi Yasasının geçici 1. Maddesi uyarınca, güvenlik kamerası kurulumuyla ilgili gerekli başvurunun, 23 Ekim tarihine kadar yapılması gerektiğini duyurdu.

Kurul’dan yapılan yazılı açıklamada, yasanın yürürlüğe girdiği tarihten önce kamuya açık alan, cadde ve sokakları görüntüleyen bilişim sistemlerini kuran kurum, kuruluş, gerçek ve tüzel kişilerin; yasanın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren on iki ay içerisinde, kurula, mevcut bilişim sistemlerinin yer, sayı ve niteliklerini yazılı olarak bildirmek zorunda oldukları kaydedildi. Açıklamada, buna mukabil, 23 Ekim tarihine kadar Başbakanlık Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi web sitesinden ilgili formun doldurulup Polis Genel Müdürlüğüne iletilmesi gerektiği belirtildi. (TAK)

Benzer haberler

Featured
64 yıl sonra bir ilk: Trump, Şi'yi uçağın kapısında karşıladı 24 Eyl 2026 08:55 Altında 4 bin 300 dolar barajı yıkıldı 24 Eyl 2026 08:37 Ukrayna'da gıda ve su krizi: Halk bahçe otlarıyla besleniyor 24 Eyl 2026 08:33 Döviz kurlarında son durum (24 Eylül 2026) 24 Eyl 2026 08:24 Bugün hava nasıl olacak? (24 Eylül 2026) 24 Eyl 2026 08:19 Nijerya Ebola salgını nedeniyle yüksek alarm durumuna geçti 23 Eyl 2026 22:06 Guterres "Tahrip olmuş ve sağlıksız bir gezegende kalkınma olamaz" 23 Eyl 2026 22:00 Dev El Nino: 6 ay içinde 450 binden fazla ölüm öngörülüyor 23 Eyl 2026 21:51 Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Eylül 2026) 23 Eyl 2026 21:40