Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu KIB-TEK açık artırma usulü muhtelif hurda kablo satışı yapacak Erdoğan "Sayın Trump her zaman sözünün arkasındadır" Trump "Türkiye Erdoğan liderliğinde askeri açıdan çok güçlü ülke haline geldi" BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür" ABD Başkanı Donald Trump, Ankara'da Zekai “Gelecek kuşaklara barış içinde yaşayabilecekleri bir ortam bırakabilmek için gerekli adımlar gecikmeden atılmalıdır" Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu KIB-TEK açık artırma usulü muhtelif hurda kablo satışı yapacak Erdoğan "Sayın Trump her zaman sözünün arkasındadır" Trump "Türkiye Erdoğan liderliğinde askeri açıdan çok güçlü ülke haline geldi" BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür" ABD Başkanı Donald Trump, Ankara'da Zekai “Gelecek kuşaklara barış içinde yaşayabilecekleri bir ortam bırakabilmek için gerekli adımlar gecikmeden atılmalıdır"
Dolar
Euro
Sterlin

Güneyde yaşam maliyeti son 2 yılda yüzde 12 arttı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Güneyde yaşam maliyeti son 2 yılda yüzde 12 arttı

Kıbrıs'ın güneyinde yaşam maliyetinin son 2 yılda yüzde 12 arttığı bildirildi.

Haravgi gazetesi, manşetten aktardığı haberinde en büyük artışın yüzde 37 ile barınma-elektrik ve yüzde 16 ile gıdada meydana geldiğini yazdı.

Haberde, taşımacılıkta yüzde 13,93, lokanta ve otelcilik hizmetlerinde yüzde 12,18, giyimde de yüzde 4,24 oranında pahalılaşma olduğu belirtildi.

Benzer haberler

Ekonomi
Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı 2026-07-07 21:19:09 Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) 2026-07-07 21:05:04 Petrol fiyatlarında son durum (7 Temmuz 2026) 2026-07-07 10:38:26 Küresel piyasalar Orta Doğu tedirginliğiyle yönleniyor 2026-07-07 10:14:43 Altın fiyatları yeniden düşüşe geçti 2026-07-07 08:52:44 Döviz kurlarında son durum (7 Temmuz 2026) 2026-07-07 08:18:06 Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Temmuz 2026) 2026-07-06 21:46:37 Borsa haftaya 0,51 artışla başladı 2026-07-06 11:00:05 Petrol fiyatları haftaya 72,22 dolardan başladı 2026-07-06 10:11:52