Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump'ın golf sahasında silahlı bir kişi yakalandı Hindistan'da Chandipura virüsü endişesi: Ulusal müdahale ekibi görevlendirildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Ağustos 2026) AP "Hürmüz Boğazı'nın açılması için anlaşma taslağına son hali verildi" Dânâ "Amacımız müzakere olsun diye müzakere değil, sonuç alıcı bir 5+1 sürecidir" Aktunç “Kadına yönelik şiddet münferit değil, sistematik bir toplumsal sorundur” Borsa günü yüzde 0,11 değer kazanarak tamamladı Netanyahu “Hamas silahsızlanmadan Gazze'den çekilmeyeceğiz” İncirli "Polis teşkilatının güçlendirilmesi ortak sorumluluğumuzdur" Creditwest Bank 14 yılda 143 gence ulaştı, 22'sini isithdam etti Üzüm festivali başladı, finalde Zeynep Bastık sahne alacak Aşırı sıcakların insani ve ekonomik bilançosu ağırlaşıyor Yeniboğaziçi Pulya Festivali ve Uluslararası Halk Dansları Festivali 14 Ağustos'ta başlayacak Bir haftada 73 trafik kazası: 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi de yaralandı Eski DİSİ Başkanı Neofitu “Hristodulidis, tatile değil Kıbrıs sorununa odaklansın” Meteoroloji Dairesi: Sabah saatleri yer yer sis olacak Nöbetçi eczaneler (5 Ağustos 2026) Çeler "Yükseköğretimde günü kurtaran değil, geleceği planlayan politikalara ihtiyaç var" İncirli "Üzüm salkımları gibi dayanışarak var olacağız" Kemal Baykallı "Süreçteki durağanlık Hristodulidis’in sonu olur" Trump'ın golf sahasında silahlı bir kişi yakalandı Hindistan'da Chandipura virüsü endişesi: Ulusal müdahale ekibi görevlendirildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Ağustos 2026) AP "Hürmüz Boğazı'nın açılması için anlaşma taslağına son hali verildi" Dânâ "Amacımız müzakere olsun diye müzakere değil, sonuç alıcı bir 5+1 sürecidir" Aktunç “Kadına yönelik şiddet münferit değil, sistematik bir toplumsal sorundur” Borsa günü yüzde 0,11 değer kazanarak tamamladı Netanyahu “Hamas silahsızlanmadan Gazze'den çekilmeyeceğiz” İncirli "Polis teşkilatının güçlendirilmesi ortak sorumluluğumuzdur" Creditwest Bank 14 yılda 143 gence ulaştı, 22'sini isithdam etti Üzüm festivali başladı, finalde Zeynep Bastık sahne alacak Aşırı sıcakların insani ve ekonomik bilançosu ağırlaşıyor Yeniboğaziçi Pulya Festivali ve Uluslararası Halk Dansları Festivali 14 Ağustos'ta başlayacak Bir haftada 73 trafik kazası: 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi de yaralandı Eski DİSİ Başkanı Neofitu “Hristodulidis, tatile değil Kıbrıs sorununa odaklansın” Meteoroloji Dairesi: Sabah saatleri yer yer sis olacak Nöbetçi eczaneler (5 Ağustos 2026) Çeler "Yükseköğretimde günü kurtaran değil, geleceği planlayan politikalara ihtiyaç var" İncirli "Üzüm salkımları gibi dayanışarak var olacağız" Kemal Baykallı "Süreçteki durağanlık Hristodulidis’in sonu olur"
Dolar
Euro
Sterlin

Güneyde ticari denge açığı arttı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Güneyde ticari denge açığı arttı

Güney Kıbrıs’ın 2022 yılı Ocak-Kasım ayları arasındaki ticari denge açığının 6,82 milyar Euro olduğu bildirildi.

Politis gazetesi, İstatistik Dairesi’nin verilerine dayanarak söz konusu dönemde Güney Kıbrıs’ın 10,378 milyar Euro’luk ithalat ile 3,558 milyar Euro’luk ihracat yaptığını yazdı.

Haberde, 2021 yılındaki ticari denge açığının 4,91 milyar Euro olduğu anımsatıldı.

Benzer haberler

Ekonomi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Ağustos 2026) 5 Ağu 2026 21:52 Borsa günü yüzde 0,11 değer kazanarak tamamladı 5 Ağu 2026 19:19 Aşırı sıcakların insani ve ekonomik bilançosu ağırlaşıyor 5 Ağu 2026 18:11 Hürmüz Boğazı'nın yeniden açılabileceği beklentisi petrol fiyatlarını düşürdü 5 Ağu 2026 09:47 Küresel piyasalarda jeopolitik iyimserlik sürüyor 5 Ağu 2026 09:40 Altında baraj yıkıldı: Hürmüz etkisi piyasalarda esiyor 5 Ağu 2026 08:34 Döviz kurlarında son durum (5 Ağustos 2026) 5 Ağu 2026 08:19 Döviz piyasalarında günün son rakamları (4 Ağustos 2026) 4 Ağu 2026 22:06 Borsa günü yüzde 2,07 değer kazanarak tamamladı 4 Ağu 2026 21:14