Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Üç örgütten açıklama “Hiçbir beden toplumsal normlara uymak adına değiştirilmek zorunda değildir” Öztürkler “Türkiye ve KKTC’nin Doğu Akdeniz’deki meşru hakları tartışma konusu olamaz” Kathimerini “Türkiye Kıbrıs sorununa çizgiyi çekti...İki devlet” Güney Kıbrıs AB-Türkiye yakınlaşmasından endişeli Holguin “İlerlemenin önündeki en büyük engel iç siyaset ve seçimler” İKD 15. Yılın Kadın Girişimcileri Ödülleri sahiplerini buldu GİKAD, "Lapta Hesap İşi"ni podyuma taşıdı GSI: Abeille Marengo yarın çalışmalara başlıyor Sinirlioğlu Kıbrıs meselesinde izleyeceği politika hakkında da konuştu Genel ve yerel seçimler için ad çekme yarın yapılacak Meclis Genel Kurulu yarın toplanacak Üçlü görüşme yarın yapılacak Son 24 saatte en fazla yağış alan yerler açıklandı Üstel “Koşulsuz bedelli askerlik için yasa önerisini ilk oturumda Meclis’e sunacağız” Zeytinyağı üretiminde kayıt dönemi başladı: Değirmene giden her ürün kayıt altına alınacak Arıklı "Yoruma açık seçim maddeleri düzeltilmeli" CTP, Gören’in adaylığına ilişkin YSK kararını değerlendirdi Japonya'da deprem: 20'den fazla kişi yaralandı Hristodulidis'ten Güney Kıbrıs'taki "İngiliz üslerinin sömürgeci mirasına son verilmesi" çağrısı Nöbetçi eczaneler (8 Kasım 2026) Üç örgütten açıklama “Hiçbir beden toplumsal normlara uymak adına değiştirilmek zorunda değildir” Öztürkler “Türkiye ve KKTC’nin Doğu Akdeniz’deki meşru hakları tartışma konusu olamaz” Kathimerini “Türkiye Kıbrıs sorununa çizgiyi çekti...İki devlet” Güney Kıbrıs AB-Türkiye yakınlaşmasından endişeli Holguin “İlerlemenin önündeki en büyük engel iç siyaset ve seçimler” İKD 15. Yılın Kadın Girişimcileri Ödülleri sahiplerini buldu GİKAD, "Lapta Hesap İşi"ni podyuma taşıdı GSI: Abeille Marengo yarın çalışmalara başlıyor Sinirlioğlu Kıbrıs meselesinde izleyeceği politika hakkında da konuştu Genel ve yerel seçimler için ad çekme yarın yapılacak Meclis Genel Kurulu yarın toplanacak Üçlü görüşme yarın yapılacak Son 24 saatte en fazla yağış alan yerler açıklandı Üstel “Koşulsuz bedelli askerlik için yasa önerisini ilk oturumda Meclis’e sunacağız” Zeytinyağı üretiminde kayıt dönemi başladı: Değirmene giden her ürün kayıt altına alınacak Arıklı "Yoruma açık seçim maddeleri düzeltilmeli" CTP, Gören’in adaylığına ilişkin YSK kararını değerlendirdi Japonya'da deprem: 20'den fazla kişi yaralandı Hristodulidis'ten Güney Kıbrıs'taki "İngiliz üslerinin sömürgeci mirasına son verilmesi" çağrısı Nöbetçi eczaneler (8 Kasım 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Güneyde polisler Saray'a yürüyecek

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Güneyde polisler Saray'a yürüyecek
Reklam

Güney Kıbrıs’taki polislerin, şikayetçi oldukları konular için Kıbrıs Rum Başkanlık Sarayı’na yürüyecekleri bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, Kıbrıs Rum Polisler Birliği’nin, Paskalya gecesi yaşanan olaylarda önceden tedbir alınmaması nedeniyle polislerin ve polis köpeklerinin hayatının tehlikeye girmesi, bazı polislerin izinlerinin iptal edilerek haftanın 7 günü çalıştırılması, ek mesai sorunu, büyük olaylara tecrübesiz polislerin gönderilmesi gibi problemler nedeniyle, önce Kıbrıslı Rum lider Nikos Anastasiadis’e mektup gönderileceğini; epidemiyolojik görüntü iyileştiğinde de Saray’a yürüneceğini kaydettiğini yazdı.

Haberde, Kıbrıs Rum Polisi Genel Müdürlüğü’nün ise, polislerin korunması için özel teçhizatlar alındığını ifade ettiği belirtildi.

TAK

Benzer haberler

Featured
Üç örgütten açıklama “Hiçbir beden toplumsal normlara uymak adına değiştirilmek zorunda değildir” 8 Kas 2026 13:53 Öztürkler “Türkiye ve KKTC’nin Doğu Akdeniz’deki meşru hakları tartışma konusu olamaz” 8 Kas 2026 13:46 Kathimerini “Türkiye Kıbrıs sorununa çizgiyi çekti...İki devlet” 8 Kas 2026 13:39 Güney Kıbrıs AB-Türkiye yakınlaşmasından endişeli 8 Kas 2026 13:34 Holguin “İlerlemenin önündeki en büyük engel iç siyaset ve seçimler” 8 Kas 2026 13:25 İKD 15. Yılın Kadın Girişimcileri Ödülleri sahiplerini buldu 8 Kas 2026 13:17 GİKAD, "Lapta Hesap İşi"ni podyuma taşıdı 8 Kas 2026 13:12 GSI: Abeille Marengo yarın çalışmalara başlıyor 8 Kas 2026 12:41 Sinirlioğlu Kıbrıs meselesinde izleyeceği politika hakkında da konuştu 8 Kas 2026 12:33