Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Altın 3 ayın zirvesinde: İbre yeniden yukarı döndü Çin'de gizli kapı kolları nedeniyle yaklaşık 3 milyon Tesla geri çağrıldı Döviz kurlarında son durum (24 Ağustos 2026) Bugün hava nasıl olacak? (24 Ağustos 2026) Bir zamanlar binlerce çalışanı olan Bangladeş'teki fabrikalarda üretim durdu Üstel "Gençlerimizin dünyayla kucaklaşmasına engel olmaya devam ediyorlar" Pentagon verileri güncelledi: ABD'nin İran savaşındaki asker kaybı arttı Creditwest Bank’ın “Kendimi Denemek İstiyorum” ve “Software Genius” staj programları tamamlandı Bagajında akvaryum ve şelale olan araba büyük ilgi topladı Uydu yarışında Zelenski'den iddialı çıkış "Sadece oturup Rusya'yı bekleyecek değiliz" Üstel "Güney Kıbrıs KKTC'nin kalkınmasını engelleme siyasetini sürdürüyor" Buzullar eridikçe dev balinalar Grönland sularına ilerliyor İran "Güney Pars bölgesinde 7,5 trilyon fit küp doğal gaz keşfedildi" Politis "Kıbrıs çözüm için önemli bir fırsatı kaçırma tehlikesinde" Işık Kitabevi 38. Kitap Fuarı çarşamba günü başlıyor Trafik kazaları bir can daha aldı: 36 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! Amcaoğlu “Güzelyurt, KKTC’nin olmazsa olmazıdır” İsrailliler Limasol ve Baf’taki varlığını güçlendiriyor Taçoy "İktidar olmak bizim için amaç değil, ülkemize hizmet edebilmek adına bir araç” Erhürman “Son derece sakiniz. Girişimlerimiz, raporlamalarımız, temaslarımız yoğun biçimde devam ediyor” Altın 3 ayın zirvesinde: İbre yeniden yukarı döndü Çin'de gizli kapı kolları nedeniyle yaklaşık 3 milyon Tesla geri çağrıldı Döviz kurlarında son durum (24 Ağustos 2026) Bugün hava nasıl olacak? (24 Ağustos 2026) Bir zamanlar binlerce çalışanı olan Bangladeş'teki fabrikalarda üretim durdu Üstel "Gençlerimizin dünyayla kucaklaşmasına engel olmaya devam ediyorlar" Pentagon verileri güncelledi: ABD'nin İran savaşındaki asker kaybı arttı Creditwest Bank’ın “Kendimi Denemek İstiyorum” ve “Software Genius” staj programları tamamlandı Bagajında akvaryum ve şelale olan araba büyük ilgi topladı Uydu yarışında Zelenski'den iddialı çıkış "Sadece oturup Rusya'yı bekleyecek değiliz" Üstel "Güney Kıbrıs KKTC'nin kalkınmasını engelleme siyasetini sürdürüyor" Buzullar eridikçe dev balinalar Grönland sularına ilerliyor İran "Güney Pars bölgesinde 7,5 trilyon fit küp doğal gaz keşfedildi" Politis "Kıbrıs çözüm için önemli bir fırsatı kaçırma tehlikesinde" Işık Kitabevi 38. Kitap Fuarı çarşamba günü başlıyor Trafik kazaları bir can daha aldı: 36 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! Amcaoğlu “Güzelyurt, KKTC’nin olmazsa olmazıdır” İsrailliler Limasol ve Baf’taki varlığını güçlendiriyor Taçoy "İktidar olmak bizim için amaç değil, ülkemize hizmet edebilmek adına bir araç” Erhürman “Son derece sakiniz. Girişimlerimiz, raporlamalarımız, temaslarımız yoğun biçimde devam ediyor”
Dolar
Euro
Sterlin

Güneyde kayıp olan kişinin cesedi bulundu!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Güneyde kayıp olan kişinin cesedi bulundu!
Reklam

Larnaka'da  22 Temmuz'dan beridir kayıp olan 33 yaşındaki erkek şahsın cesedine ulaşıldı.

Ceset, Larnaka'nın Artemidos Caddesi'nde bulunan benzin istasyonunun arkasında, kum yığınlarının altındaki bir tarlaya gömülmüş ve ileri derecede çürümüş vaziyette bulundu.

Kıbrıs Rum Polis’i tarafından yapılan açıklamada, 33(E) yaşındaki Romanya uyruklu şahsın otopsisi yarın sabah 09.30'da Kıbrıs Rum Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde yapılacak.

Kayıp kişinin cesedinin olay ile ilgisi olduğu düşünülen ve tutuklanan 26 (E) yaşındaki şahsın gömülü olduğu yeri göstermesi üzerine bulunduğu kaydedildi.

Olay yerine ulaşan polis memurları bölgeyi kordon altına alarak araştırmalara başlamasının yanı sıra, ceset üzerinde inceleme yapmak için adli tıp görevlilerinin gittiği de ifade edildi.

KHA'da yer alan habere göre, 33 yaşındaki kişiye ait olan cesedin çürümüş olmasından ötürü ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için yarın sabah saat 9.30 otopsi yapılacağı bildirildi.

Öte yandan Hindistan uyruklu 26(E) yaşındaki kişinin aleyhine araştırılmakta olan “kasıtlı cinayet ve adam kaçırmayla” ilgili suçların soruşturulmasının yapılabilmesi adına, yarın Larnaka Kaza Mahkemesi'ne çıkarılacağı belirtildi.

Voice of the Island

Benzer haberler

Featured
Altın 3 ayın zirvesinde: İbre yeniden yukarı döndü 24 Ağu 2026 08:28 Çin'de gizli kapı kolları nedeniyle yaklaşık 3 milyon Tesla geri çağrıldı 24 Ağu 2026 08:25 Döviz kurlarında son durum (24 Ağustos 2026) 24 Ağu 2026 08:14 Bugün hava nasıl olacak? (24 Ağustos 2026) 24 Ağu 2026 08:11 Bir zamanlar binlerce çalışanı olan Bangladeş'teki fabrikalarda üretim durdu 23 Ağu 2026 21:15 Üstel "Gençlerimizin dünyayla kucaklaşmasına engel olmaya devam ediyorlar" 23 Ağu 2026 21:03 Pentagon verileri güncelledi: ABD'nin İran savaşındaki asker kaybı arttı 23 Ağu 2026 20:55 Creditwest Bank’ın “Kendimi Denemek İstiyorum” ve “Software Genius” staj programları tamamlandı 23 Ağu 2026 20:01 Bagajında akvaryum ve şelale olan araba büyük ilgi topladı 23 Ağu 2026 19:53