Güneyde bir haftada içinde ikinci firari!

Voice Kıbrıs Haber
Güney Kıbrıs’ta beş gün içerisinde iki şüphelinin polisin elinden kaçması gündem oldu. Limasol’da dün öğe saatlerinde firar eden şahsın 24 yaşında bir Kıbrıslı Türk olduğu belirtildi.
Fileleftheros ve diğer gazeteler, Güney Kıbrıs’ta beş gün süre içerisinde tutuklu bulunan iki kişinin firar etmesinin gündeme oturduğunu yazdı.
Gazete, Limasol’a bağlı “Yermasoya” polis karakolunda tutuklu bulunan ve PCR testinin sonucunun çıkması beklenen 24 yaşındaki Kıbrıslı Türk’ün, elleri kelepçesiz ziyaretçi odasında beklediği sırada ortamdaki karışıklıktan faydalanarak herkesin gözü önünde firar ettiğini yazdı.
Gazete, firarın ardından harekete geçen polisin şahsı her yerde aradığını belirtirken, yetkili makamların ise soruşturma başlattıklarını vurguladı.
Politis gazetesi ise, sahte para ve uyuşturucu madde bulundurmak suçundan tutuklu bulunan 24 yaşındaki şahsın PCR testi negatif çıktığı için Limasol Polis Karakolu’na naklinin yapılması amacıyla beklediği sırada firar ettiğini aktardı.
Gazete, geçen Cumartesi günü de Baf’ta tutuklu 43 yaşındaki bir şahsın hastaneye götürüldüğü sırada firar ettiğini ve iki gün sonra yakalandığını vurguladı.
TAK
Benzer haberler
Featured
Leyen "İsrail'e yaptırımlar konusunda top artık üye devletlerin sahasında"
Dünya Meteoroloji Örgütü "El Nino'nun şiddetlenmesiyle aşırı hava olayları riskinin artması bekleniyor"
Döviz piyasalarında günün son rakamları (3 Haziran 2026)
Belçika'da sıcak hava dalgasında ölümler, normal seviyelerin yüzde 39 üzerine çıktı
Dünya'ya düşme tehlikesi bulunan NASA teleskobu için kurtarma operasyonu başlatıldı
Tatar, Aix-en-Provence İstinaf Mahkemesi'nin iade kararını değerlendirdi “Son derece kaygı vericidir”
Geleneksel Benon Dervişler İskele Yol Yarışı pazar günü yapılacak
Gürcafer “Hukukun siyasallaştırılması Kıbrıs'taki diyalog sürecine zarar verir”
Borsa günü yüzde 0,26 değer kaybederek tamamladı



