Güneyde 2 yılda 100’den fazla hırsızlık olayına karışan iki kişi tutuklandı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Güney Kıbrıs’ta son 2 yıl içinde 100’den fazla hırsızlık olayına karışan 48 ve 53 yaşındaki iki kişinin, polisin düzenlediği operasyon sonucu Larnaka’da yakalandığı bildirildi.
Fileleftheros gazetesi, 2021 yılı ile 2023 yılının Ağustos ayına kadar Ayia Napa, Protara ve “Mağusa bölgesi”ndeki diğer yerlerde çok sayıda hırsızlık olayına karışan şahısların, Larnaka’da düzenlenen operasyonda yaşanan kovalamacanın sonunda yakayı ele verdiklerini yazdı.
Gazete, şahısların polise saldırdıklarını ve kaçmaya çalıştıklarını, ancak polisin açtığı uyarı ateşi sonucunda yakalandıklarını kaydetti.
Haberde, Güney Kıbrıs’a Türkiye üzerinden geldikleri iddia edilen şahısların dün, “Mağusa Bölgesi Kaza Mahkemesi”ne çıkarıldıkları ve aleyhlerinde 8’er günlük tutukluluk emri verildiği belirtildi.
-Çocuk pornosuna tutuklama
Öte yandan, Haravgi gazetesi de, Limasol sakini 52 yaşındaki bir kişinin çocuk pornosu suçundan tutuklandığını yazdı.
Haberde, Europol tarafından Rum polisine söz konusu şahsın bilgisayarında bulunan çocuk pornosu içeriğini yaydığına dair ihbar geldiği ve şahsın tutuklandığı kaydedildi.
Gazete, Limasol Kaza Mahkemesi’nin şahıs aleyhinde 8 günlük tutukluluk emri verdiğini belirtti.
Benzer haberler
Featured
İncirli “Sektörlerin önünü açacak politikaları hayata geçireceğiz”
CHP'de iki belediye başkanının ihracı istendi
Borsa günü 13.743,50 puandan tamamladı
Hristodulidis Holguin ile görüştü
Elma, domates ve marullar imha edildi!
Dinçyürek “Yeni Lefkoşa Hastanesi 2027 sonuna, Karpaz Hastanesi ise bu yıl sonuna tamamlanacak”
Yangın riskine karşı 900’e yakın çöp torbası atık toplandı
Türkiye-Avustralya maçı Millet Bahçesi’nde dev ekranda izlenecek
Bitcoin nefes aldı, 63 bin dolar aşıldı


