Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Güney Kıbrıs’ta aile içi şiddetle ilgili çağrı sayısı 18 bini aştı Etna Yanardağı'nın püskürttüğü kül hava ulaşımını aksattı Veli Kısmet için çok acil trombosit aranıyor! BM Genel Sekreteri’nden liderlere “fırsatı yakalama” çağrısı En fazla yağış Alayköy'de Duran "Türkiye, NATO'nun ikinci büyük ordusuna sahip" Basın Kartı Komisyonu, 2026 yılının ilk toplantısını yaptı İŞAD "Çok katlı binalar yangın güvenliği açısından denetlenmeli" NATO Ankara Zirvesi, Savunma Sanayii Forumu ile başladı Petrol fiyatlarında son durum (7 Temmuz 2026) Çin'in Hubey eyaletindeki fırtına ve kasırga nedeniyle 11 kişi öldü Küresel piyasalar Orta Doğu tedirginliğiyle yönleniyor İki toplumlu örgüt UYC gençler arasında köprüler kuruyor Bir ülke karanlığa gömüldü, milyonlarca insan elektriksiz kaldı Muhaceret Affı başvuruları sona eriyor Venezuela'da can kaybı 3 bin 500'ü aştı Hürmüz'de tansiyon yeniden yükseldi Altın fiyatları yeniden düşüşe geçti Cumhurbaşkanı Erhürman "Güney’deki hastanede tedavi gören yurttaşımızın durumu ciddiyetini koruyor ama hayatta" Hamas "Gazze'deki Hükümet Çalışma Komitesi ulusal çıkarlar için istifa etti" Güney Kıbrıs’ta aile içi şiddetle ilgili çağrı sayısı 18 bini aştı Etna Yanardağı'nın püskürttüğü kül hava ulaşımını aksattı Veli Kısmet için çok acil trombosit aranıyor! BM Genel Sekreteri’nden liderlere “fırsatı yakalama” çağrısı En fazla yağış Alayköy'de Duran "Türkiye, NATO'nun ikinci büyük ordusuna sahip" Basın Kartı Komisyonu, 2026 yılının ilk toplantısını yaptı İŞAD "Çok katlı binalar yangın güvenliği açısından denetlenmeli" NATO Ankara Zirvesi, Savunma Sanayii Forumu ile başladı Petrol fiyatlarında son durum (7 Temmuz 2026) Çin'in Hubey eyaletindeki fırtına ve kasırga nedeniyle 11 kişi öldü Küresel piyasalar Orta Doğu tedirginliğiyle yönleniyor İki toplumlu örgüt UYC gençler arasında köprüler kuruyor Bir ülke karanlığa gömüldü, milyonlarca insan elektriksiz kaldı Muhaceret Affı başvuruları sona eriyor Venezuela'da can kaybı 3 bin 500'ü aştı Hürmüz'de tansiyon yeniden yükseldi Altın fiyatları yeniden düşüşe geçti Cumhurbaşkanı Erhürman "Güney’deki hastanede tedavi gören yurttaşımızın durumu ciddiyetini koruyor ama hayatta" Hamas "Gazze'deki Hükümet Çalışma Komitesi ulusal çıkarlar için istifa etti"
Dolar
Euro
Sterlin

Güney Kıbrıs'ta yine yangın: Kontrol altına alınamıyor!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Güney Kıbrıs'ta yine yangın: Kontrol altına alınamıyor!

Limasol'da bulunan "Monogroulli" köyünde yangın çıktığı öğrenildi.

Voice Of The Island-2018 Rum basınında yer alan habere göre, öğleden sonra 14:00 sıralarında çıkan yangının, halen devam ettiği belirtildi. Haberde, şiddetli rüzgarın etkisiyle yayılan yangını, söndürebilmek için 7 itfaiye aracının yoğun çaba harcadığı açıklandı.

Benzer haberler

Featured
Güney Kıbrıs’ta aile içi şiddetle ilgili çağrı sayısı 18 bini aştı 2026-07-07 12:20:34 Etna Yanardağı'nın püskürttüğü kül hava ulaşımını aksattı 2026-07-07 12:14:46 Veli Kısmet için çok acil trombosit aranıyor! 2026-07-07 11:50:45 BM Genel Sekreteri’nden liderlere “fırsatı yakalama” çağrısı 2026-07-07 11:39:37 En fazla yağış Alayköy'de 2026-07-07 11:31:08 Duran "Türkiye, NATO'nun ikinci büyük ordusuna sahip" 2026-07-07 11:27:16 Basın Kartı Komisyonu, 2026 yılının ilk toplantısını yaptı 2026-07-07 11:21:53 İŞAD "Çok katlı binalar yangın güvenliği açısından denetlenmeli" 2026-07-07 11:01:58 NATO Ankara Zirvesi, Savunma Sanayii Forumu ile başladı 2026-07-07 10:42:50