Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Fransa liselerde cep telefonlarını yasaklamaya hazırlanıyor Trump "İran ile çok güçlü bir anlaşma yaptık, beğenmezsem bombalarım" Döviz piyasalarındaki hafif yükseliş sürüyor Uzmanlardan uyarı: En ölümcül Ebola salgını kapıda ABD-İran mutabakat metni sızdı: 14 maddelik anlaşmada neler var? Fed kritik faiz kararını açıkladı Ada rekorlarla şampiyon İncirli "CTP, 2027’de güven veren ve çözüm üreten bir hükümet kuracak" Denktaş “Kim gelirse gelsin bir şey değişmez ezberini bozmak istiyoruz" Kuzey Kıbrıs Muhasebe ve Denetim Meslek (Değişiklik) Yasa Tasarısı Genel Kurula sevk edildi KTEZO "Düşük faizli kredi uygulaması devam ediyor" Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Hasan Küçük “Geçici çalışanlara ilişkin yasa kamuya güç verecek” Türkiye Dışişlerinden, AP’nin Türkiye Raporu'na tepki AP Türkiye Raporu kabul edildi Dokuz yıldır devam eden Halkbank davası sona erdi CHP'de olağanüstü kurultay talep eden 833 delegenin imzası genel merkeze teslim edildi Atatürk Öğretmen Akademisi yasa tasarısı komitede onaylandı Köroğlu, HIV iddialarıyla ilgili açıklama yapılması çağrısında bulundu Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Önümüzdeki günlerde sağanak yağmur bekleniyor! Fransa liselerde cep telefonlarını yasaklamaya hazırlanıyor Trump "İran ile çok güçlü bir anlaşma yaptık, beğenmezsem bombalarım" Döviz piyasalarındaki hafif yükseliş sürüyor Uzmanlardan uyarı: En ölümcül Ebola salgını kapıda ABD-İran mutabakat metni sızdı: 14 maddelik anlaşmada neler var? Fed kritik faiz kararını açıkladı Ada rekorlarla şampiyon İncirli "CTP, 2027’de güven veren ve çözüm üreten bir hükümet kuracak" Denktaş “Kim gelirse gelsin bir şey değişmez ezberini bozmak istiyoruz" Kuzey Kıbrıs Muhasebe ve Denetim Meslek (Değişiklik) Yasa Tasarısı Genel Kurula sevk edildi KTEZO "Düşük faizli kredi uygulaması devam ediyor" Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Hasan Küçük “Geçici çalışanlara ilişkin yasa kamuya güç verecek” Türkiye Dışişlerinden, AP’nin Türkiye Raporu'na tepki AP Türkiye Raporu kabul edildi Dokuz yıldır devam eden Halkbank davası sona erdi CHP'de olağanüstü kurultay talep eden 833 delegenin imzası genel merkeze teslim edildi Atatürk Öğretmen Akademisi yasa tasarısı komitede onaylandı Köroğlu, HIV iddialarıyla ilgili açıklama yapılması çağrısında bulundu Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Önümüzdeki günlerde sağanak yağmur bekleniyor!
Dolar
Euro
Sterlin

Güney Kıbrıs’ta 7 binden fazla aile içi şiddet şikâyeti

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Güney Kıbrıs’ta 7 binden fazla aile içi şiddet şikâyeti

Güney Kıbrıs’ta İnsan Hakları Komitesi'nin dünkü toplantısında ortaya konan unsurların, aile içi şiddet olaylarında hızlı bir artış olduğunu gözler önüne serdiği belirtildi. Son iki buçuk yılda Rum polisine aile içi şiddet konusunda 7 bin 727 şikâyette bulunulduğunu yazan Haravgi gazetesi, 2018 yılında bin 27, 2020 yılında 2 bin 2, 2022 yılında 3 bin 129, 2023 yılında 3 bin 10, 2024 yılının ilk yarısında ise polise bin 588 aile içi şiddet şikayetinde bulunulduğunu kaydetti. Haberde Aile İçi Şiddeti Önleme ve Mücadele Derneği'nin (SPAVO) yalnızca 2023 yılında, aile içi şiddet ve kadınlara yönelik şiddetle ilgili 4 bin olayı ele aldığı da kaydedildi.

Benzer haberler

Featured
Fransa liselerde cep telefonlarını yasaklamaya hazırlanıyor 2026-06-17 21:51:00 Trump "İran ile çok güçlü bir anlaşma yaptık, beğenmezsem bombalarım" 2026-06-17 21:44:00 Döviz piyasalarındaki hafif yükseliş sürüyor 2026-06-17 21:37:00 Uzmanlardan uyarı: En ölümcül Ebola salgını kapıda 2026-06-17 21:33:00 ABD-İran mutabakat metni sızdı: 14 maddelik anlaşmada neler var? 2026-06-17 21:23:00 Fed kritik faiz kararını açıkladı 2026-06-17 21:19:00 Ada rekorlarla şampiyon 2026-06-17 21:07:00 İncirli "CTP, 2027’de güven veren ve çözüm üreten bir hükümet kuracak" 2026-06-17 21:02:00 Denktaş “Kim gelirse gelsin bir şey değişmez ezberini bozmak istiyoruz" 2026-06-17 20:54:00