Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Çölün en dirençli hayvanları bile aşırı sıcaklara yenik düşüyor "Üretimin İzleri: Simgesel Sanat Eseri Yarışması" düzenleniyor Öztürkler “Kıbrıs Türk halkı ve Türkiye’nin onaylamadığı hiçbir anlaşma yürürlüğe giremez” TCMB kritik faiz kararını açıkladı Bengihan “Mahkemelerin verdiği cezaları tüzüklerle hafifletmek yargıya müdahaledir” Brent petrolün varili 96,64 dolardan işlem görüyor Güney Kıbrıs’ta aşırı sıcaklar nedeniyle bugün de turuncu alarm verildi Nöbetçi eczaneler (23 Temmuz 2026) Yılmaz “YDP MYK’sı karma oyun kaldırılmasına ‘evet’, iki seçimin bir arada yapılmasına ‘hayır’ dedi” Sürat trafik suçları arasında yine ilk sırada! Yoannu “Vatan bölünemez, satılamaz ve alıp kaçmak için yol yok” YKP’den Federal Kıbrıs için eylemlere katılım çağrısı Baraka Kültür Merkezi "İş'in Gerçeği" etkinliği düzenliyor Çin, Güney Kıbrıs’a yönelik vize prosedürlerinin kolaylaştırılmasını istiyor Akpınar “Yükseköğretim Değişiklik Yasa Tasarısı bir an önce hayata geçirilmeli” Telsim ile Kuzey Kıbrıs Arıcılar Birliği arasında dijital dönüşüm protokolü imzalandı Rusya, Odessa Limanı’nı vurdu Piyasada gözler TCMB ve ECB’nin faiz kararlarında Bağımsızlık Yolu, Atina’da düzenlenen Uluslararası Savaş Karşıtı Konferansı’na katıldı Malatya'da 4,1 büyüklüğünde deprem! Çölün en dirençli hayvanları bile aşırı sıcaklara yenik düşüyor "Üretimin İzleri: Simgesel Sanat Eseri Yarışması" düzenleniyor Öztürkler “Kıbrıs Türk halkı ve Türkiye’nin onaylamadığı hiçbir anlaşma yürürlüğe giremez” TCMB kritik faiz kararını açıkladı Bengihan “Mahkemelerin verdiği cezaları tüzüklerle hafifletmek yargıya müdahaledir” Brent petrolün varili 96,64 dolardan işlem görüyor Güney Kıbrıs’ta aşırı sıcaklar nedeniyle bugün de turuncu alarm verildi Nöbetçi eczaneler (23 Temmuz 2026) Yılmaz “YDP MYK’sı karma oyun kaldırılmasına ‘evet’, iki seçimin bir arada yapılmasına ‘hayır’ dedi” Sürat trafik suçları arasında yine ilk sırada! Yoannu “Vatan bölünemez, satılamaz ve alıp kaçmak için yol yok” YKP’den Federal Kıbrıs için eylemlere katılım çağrısı Baraka Kültür Merkezi "İş'in Gerçeği" etkinliği düzenliyor Çin, Güney Kıbrıs’a yönelik vize prosedürlerinin kolaylaştırılmasını istiyor Akpınar “Yükseköğretim Değişiklik Yasa Tasarısı bir an önce hayata geçirilmeli” Telsim ile Kuzey Kıbrıs Arıcılar Birliği arasında dijital dönüşüm protokolü imzalandı Rusya, Odessa Limanı’nı vurdu Piyasada gözler TCMB ve ECB’nin faiz kararlarında Bağımsızlık Yolu, Atina’da düzenlenen Uluslararası Savaş Karşıtı Konferansı’na katıldı Malatya'da 4,1 büyüklüğünde deprem!
Dolar
Euro
Sterlin

Güney Kıbrıs’ta aşırı sıcaklar nedeniyle bugün de turuncu alarm verildi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Güney Kıbrıs’ta aşırı sıcaklar nedeniyle bugün de turuncu alarm verildi

Güney Kıbrıs Meteoroloji Dairesi aşırı yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle, bugün için de yeni bir turuncu uyarı yayımladı.

“Riknews” haber sitesi hava sıcaklığının iç kesimlerde 44 dereceye yükselmesi ve bu yıl için yeni bir rekor kırmasının beklendiğini kaydetti.

Turuncu uyarının 12.00-17.00 saatleri arasında geçerli  oladuğu belirtilen haberde tüm yetkili birimlerin de yüksek sıcaklıklar nedeniyle teyakkuzda olduğu ifade edildi.

Sıcak hava dalgası nedeniyle turuncu uyarının geçerli olduğu saatlerde açık hava etkinliklerinin askıya alınmasına ilişkin bir kararnamenin yürürlüğe girdiği de vurgulanan haberde sivil savunmanın halka yüksek sıcaklıklardan korunma tavsiyesinde bulunduğu da kaydedildi.

Benzer haberler

Featured
Çölün en dirençli hayvanları bile aşırı sıcaklara yenik düşüyor 2026-07-23 14:27:32 "Üretimin İzleri: Simgesel Sanat Eseri Yarışması" düzenleniyor 2026-07-23 14:17:31 Öztürkler “Kıbrıs Türk halkı ve Türkiye’nin onaylamadığı hiçbir anlaşma yürürlüğe giremez” 2026-07-23 14:13:36 TCMB kritik faiz kararını açıkladı 2026-07-23 14:11:58 Bengihan “Mahkemelerin verdiği cezaları tüzüklerle hafifletmek yargıya müdahaledir” 2026-07-23 14:04:25 Brent petrolün varili 96,64 dolardan işlem görüyor 2026-07-23 14:01:31 Nöbetçi eczaneler (23 Temmuz 2026) 2026-07-23 13:33:28 Yılmaz “YDP MYK’sı karma oyun kaldırılmasına ‘evet’, iki seçimin bir arada yapılmasına ‘hayır’ dedi” 2026-07-23 13:25:23 Sürat trafik suçları arasında yine ilk sırada! 2026-07-23 13:15:45