Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Ertuğruloğlu “Annan Planı komplosu yeniden mi tezgahlanıyor?” ABD'de yapay zeka kaynaklı istihdam kaybı rekor seviyeye ulaştı Dimitriu "Yunanistan en muteber müttefikimiz” Mehmet Harmancı “Lefkoşalılara 4 yıl daha hizmet etmek onurdur” Güney'de doğal gaz üretiminin 2033 yılında başlaması öngörülüyor Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği yarın başlıyor Guterres’e Kıbrıs için tam destek NASA ay üssü planları için yaklaşık 600 milyon dolarlık yeni sözleşme imzaladı 22. Kıbrıs Tiyatro Festivali 'Huysuz' ile final yaptı Şehir Planlama Dairesi Müdürlüğü’ne Osman Bora Çağakan atandı Yunanistan’da Selanik yakınlarında çıkan orman yangınında ölenlerin sayısı 2’ye yükseldi Küresel piyasalarda jeopolitik belirsizliklere ilişkin fiyatlamalar öne çıkıyor Akdeniz Pişmiş Toprak Sempozyumu sona erdi Ford yapay zekaya güvenip işten çıkardığı çalışanları geri aldı Altın fiyatlarında yeniden düşüş başladı İnsansı robotlardan tarihi sınav: 60 bin görev, yüzde 99,99 başarı Meksika'da 6 büyüklüğünde deprem Döviz kurlarında son durum (1 Temmuz 2026) Atletlerimiz Eskişehir'de kürsüde Döviz piyasalarında günün son rakamları (30 Haziran 2026) Ertuğruloğlu “Annan Planı komplosu yeniden mi tezgahlanıyor?” ABD'de yapay zeka kaynaklı istihdam kaybı rekor seviyeye ulaştı Dimitriu "Yunanistan en muteber müttefikimiz” Mehmet Harmancı “Lefkoşalılara 4 yıl daha hizmet etmek onurdur” Güney'de doğal gaz üretiminin 2033 yılında başlaması öngörülüyor Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği yarın başlıyor Guterres’e Kıbrıs için tam destek NASA ay üssü planları için yaklaşık 600 milyon dolarlık yeni sözleşme imzaladı 22. Kıbrıs Tiyatro Festivali 'Huysuz' ile final yaptı Şehir Planlama Dairesi Müdürlüğü’ne Osman Bora Çağakan atandı Yunanistan’da Selanik yakınlarında çıkan orman yangınında ölenlerin sayısı 2’ye yükseldi Küresel piyasalarda jeopolitik belirsizliklere ilişkin fiyatlamalar öne çıkıyor Akdeniz Pişmiş Toprak Sempozyumu sona erdi Ford yapay zekaya güvenip işten çıkardığı çalışanları geri aldı Altın fiyatlarında yeniden düşüş başladı İnsansı robotlardan tarihi sınav: 60 bin görev, yüzde 99,99 başarı Meksika'da 6 büyüklüğünde deprem Döviz kurlarında son durum (1 Temmuz 2026) Atletlerimiz Eskişehir'de kürsüde Döviz piyasalarında günün son rakamları (30 Haziran 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Güney Kıbrıs ile Yunanistan Mısır’la olağanüstü hal planı anlaşmasına hazırlanıyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Güney Kıbrıs ile Yunanistan Mısır’la olağanüstü hal planı anlaşmasına hazırlanıyor

Güney Kıbrıs ile Yunanistan’ın halen İsrail ile yaptıkları gibi Mısır’la da deniz kirlenmesi durumunda olağanüstü hal planı ile ilgili anlaşma yapmaya hazırlandığı bildirildi.

Fileleftheros’a göre, Kıbrıs Rum Meclisi Dışişleri Komitesi dünkü (Salı) toplantısında Kıbrıs Rum Yönetimi ve Yunanistan’ın İsrail ile yaptığı “Deniz Kirliliği Konusunda Bölgesel Olağanüstü Plan” ile ilgili üçlü anlaşmanın uygulanmasına dair yasayı görüştü.  Komite Başkanı Yorgos Lillikas komiteye, İsrail ile yapılan anlaşmanın bir benzerinin Mısır ile de yapılmaya hazırlanıldığı yönünde bilgilendirme yapıldığını açıkladı.

TAK

Benzer haberler

Featured
Ertuğruloğlu “Annan Planı komplosu yeniden mi tezgahlanıyor?” 2026-07-01 12:58:27 ABD'de yapay zeka kaynaklı istihdam kaybı rekor seviyeye ulaştı 2026-07-01 12:50:38 Dimitriu "Yunanistan en muteber müttefikimiz” 2026-07-01 12:08:07 Mehmet Harmancı “Lefkoşalılara 4 yıl daha hizmet etmek onurdur” 2026-07-01 12:03:23 Güney'de doğal gaz üretiminin 2033 yılında başlaması öngörülüyor 2026-07-01 11:45:58 Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği yarın başlıyor 2026-07-01 11:40:24 Guterres’e Kıbrıs için tam destek 2026-07-01 11:34:47 NASA ay üssü planları için yaklaşık 600 milyon dolarlık yeni sözleşme imzaladı 2026-07-01 10:49:15 22. Kıbrıs Tiyatro Festivali 'Huysuz' ile final yaptı 2026-07-01 10:44:37