Gündüz vakti soygun yapan TSK askeri çıktı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne'nin en işlek caddelerinden Ecevit Caddesinde 26 Kasım tarihinde saat 13.00 raddelerinde Engin Market isimli iş yerine giren M.Ü isimli TSK askeri işletme sahibini etkisiz hale getirerek kasadaki 330 TL nakit parayı çalarak kaçtı.
İşletme sahibinin olayı hemen polise bildirmesi üzerine 2 saat sonra tespit edilen zanlı M.Ü polis tarafında tutuklanarak Merkez Komutanlığına teslim edildi. M.Ü isimli soyguncunun nasıl yargılanacağı merak edilirken, alınan duyumlara göre askeri birlik içerisinde yargılandıktan sonra Türkiye’ye gönderileceği söyleniyor.
İşletme sahibi E.K yaşadığı olaydan ötürü şok yaşadığını anlatırken şöyle dedi. “Eskiden kapımız penceremiz açık kalırdı, korkmazdık şimdi gündüz vakti en işlek yerde soyuluyoruz” dedikten sonra “Ülkemiz ne hale geldi?” sorusunu sormaktan kendini alamadı.
Kaynak: KAMALI HABER
Benzer haberler
Kıbrıs
En son hava durumu tahminleri (17 Temmuz 2026)
Alman milletvekili Krah “KKTC halkı devletinin tanınmasını hak ediyor”
Akpınar "GAÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi projesi tamamlanma aşamasına geldi"
Akpınar “Hükümet adına yürütülen tüm projeler, koalisyon hükümetinin ortak icraatlarıdır”
CTP Beyarmudu'nda Ahmet Zort'a destek kararı aldı
İçişleri Bakanlığı "Üç kişi hakkında sınır dışı işlemi başlatıldı"
KTÖS ve POED Yönetim Kurulları bir araya geldi
Gürcafer "İstikrarlı ekonominin yolu çözümden geçiyor"
Bengihan “Asgari ücret artışı bir lütuf değildir. Kaybedilen alım gücünün yerine konmasıdır”



