Gündemde Başkanlık divanı seçimleri de var

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, Bakanlar Kurulu için Güven oylaması ve Başkanlık Divanı Seçimleri gündemiyle yarın toplanacak.
Cumhuriyet Meclisi Geçici Başkanı Zorlu Töre başkanlığında, saat 10.00’da toplanacak Genel Kurul’un gündeminde Bakanlar Kurulu için Güven oylaması ve Başkanlık Divanı Seçimleri bulunuyor.
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nun, Hükümet Programı görüşmeleri için pazartesi sabahı başlayan toplantısı ertesi gün saat 03.00’te tamamlamıştı.
Anayasa ve Meclis İç Tüzüğü gereğince, Hükümet Programı’nın güven oylaması için program üzerindeki görüşmelerin üzerinden bir tam gün geçmesi gerektiğinden oylama yarın yapılacak.
Pazartesi yapılan toplantıda, Başkanlık Divanı Seçimlerinin de perşembe günkü birleşime bırakılmasına ilişkin mutabakata varılmıştı.
Benzer haberler
Featured
Baf morgunda bir ceset üç yıla yakın süre bekletildi
Tornaridis Asya ve Afrika ülkelerine Hristodulidis’in Kıbrıs sorunu "Özel Siyasi Temsilcisi” atandı
Letimbiotis “Genel Sekreter’in 7 maddelik önerisini kabul ediyoruz”
Üstel, Sigorta Prim Affı’nda başvuru süresinin uzatıldığını açıkladı
Nöbetçi eczaneler (16 Eylül 2026)
Mimarlar Odası "Okulların yangın güvenlik koşulları yetkili uzmanlar tarafından değerlendirilmeli"
Güney'de maaşlarda artış
Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi’nden kasaplık hayvan satışı duyurusu
Bakırcı “Verdiğimiz sözlerin arkasındayız”



